Deze producten helpen u van uw hooikoortsklachten af!

Allergo Comod Neusspray

Een verstopte neus, branderige ogen, en jeuk zijn de symptomen van allergische reacties door hooikoorts.Door de irritaties blijft u wrijven en verergert u uw klachten. Wellicht zijn de oogdruppels en/of neusspray van Allergo Comod wat voor u. Deze helpen om allergische reacties door hooikoorts of andere stoffen te verminderen of zelfs te voorkomen.

Allergo-COMOD oogdruppels

Allergo Comod Oogdruppels is een geneesmiddel en is speciaal ontwikkeld voor mensen met een hooikoorts klachten. De druppels helpen de allergische ontstekingsreactie te voorkomen. Daarnaast bevat het product ook geen conserveringsmiddelen, wat betekent dat u ook gewoon tijdens het dragen van uw lenzen de druppels kunt blijven gebruiken. Het wordt aangeraden om dagelijks vier tot zes keer 1 á 2 druppels in ieder oog te druppelen. Bestel direct Allergo Comod oogdruppels.oogdruppels hooikoorts

Allergo-COMOD neusspray

Allergo Comod Neusspray is te gebruiken bij allergische rhinitis, een vorm van neusverkoudheid. Ideaal voor mensen die last van allergische reacties door hooikoorts hebben. Allergo Comod Neusspray bevat natriumcromoglicaat, wat ervoor zorgt dat de vrijgekomen overdrachtsstoffen uit de mestcellen geremd worden. Deze stoffen kunnen een overgevoeligheidsreactie veroorzaken en deze neusspray wordt toegediend ter voorkoming van de reacties. In tegenstelling tot andere neusverkoudheid- en hooikoortsmedicamenten bestaat de mogelijkheid dat de klachten pas na 2 of 3 weken verdwijnen. Deze neusspray is dan ook niet geschikt voor acute situaties. Wilt u weten wat Allergo Comod Neusspray voor u betekenen kan, bekijk het artikel dan hier.

Allergo Comod Neusspray

Beide middelen zijn bij ons te bestellen. Heeft u vragen over de neusspray of over de druppels of misschien wel over andere producten in ons assortiment, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email