Het adres voor uw oogverzorging
Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Allergo-COMOD neusspray 15 ml.

Allergo-COMOD neusspray 15 ml.
HYLO EYE CARE producten van Ursapharm krijgen binnenkort een nieuwe verpakking, aan het product zelf is niets veranderd!

Allergo Comod neusspray helpt bij allergische reactie's door hooikoorts.
11.45 *Prijzen zijn v.a. en inclusief btw
Fabrikant: URSAPHARM Benelux - Artikelcode: 87

Kortingsschema
  • 1+ = € 11.45
Allergo-COMOD neusspray wordt gebruikt bij allergische rhinitis, een vorm van neusverkoudheid als reactie op stoffen (allergenen), die bij daarvoor gevoelige personen overgevoeligheidsreacties kunnen veroorzaken.

De neusspray bevat natriumcromoglicaat, wat de eigenschap heeft het vrijkomen van overdrachtsstoffen uit de z.g. mestcellen te remmen. Het zijn deze overdrachtsstoffen, die een overgevoeligheidsreactie kunnen veroorzaken. Allergo-COMOD neusspray wordt toegediend ter voorkoming van deze overgevoeligheidsreacties. In tegenstelling tot andere neusverkoudheid- en hooikoortsmedicamenten bestaat de mogelijkheid dat de klachten pas na 2 of 3 weken verdwijnen. Deze neusspray is dan ook niet geschikt voor acute situaties.

Dit product bevat geen conserveringsmiddelen en is daarom ook bruikbaar voor personen die overgevoelig zijn gebleken voor conserveringsmiddelen die in dit type producten kunnen voorkomen.

Verpakking met 1 flacon met 15 ml neusspray, voorzien van het COMOD doseersysteem:
  • Zonder toevoeging van bewaarmiddelen
  • Gemakkelijk in gebruik en uiterst veilig
  • 3 maanden houdbaar na opening