Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Maxim'Eyes

Maxim'Eyes

Bent u op zoek naar een oogsupplement? Dan zijn de Maxim’Eyes capsules voor u wellicht een oplossing. Deze voedingssupplementen zijn bedoeld ter ondersteuning van een gezonde oogfunctie. Omdat er doseringen zink en specifieke antioxidanten aanwezig zijn in Maxim’Eyes, ondersteunt u bij gebruik de gezondheid van uw ogen. U kunt de Maxim’Eyes capsules bij ons bestellen in een verpakking van 180 capsules.

Voedingssupplement als aanvulling

Voedingssupplementen moeten altijd worden gezien als een aanvulling op een gezond en gevarieerd dieet. De capsules kunnen niet als vervanging dienen van een gebalanceerde maaltijd of gezonde leefstijl. Voor optimaal gebruik raden wij aan om de bijsluiter goed door te lezen voor u gebruikmaakt van het product. Wanneer u specifieke vragen heeft, over het product of het gebruik ervan, kunt u zich altijd wenden tot onze klantenservice. Wij denken graag met u mee en kunnen advies geven over diverse producten op het gebied van ooggezondheid.

Meer over bestellen en betalen

Het bestellen van de Maxim’Eyes capsules en andere oogsupplementen is altijd gemakkelijk en veilig. Klikt u op een specifiek product, dan ziet u gelijk alle relevante informatie over de werking ervan. Rechtsboven op de pagina kunt u het gewenste aantal invullen. Bovendien ziet u daar ook of er een kortingsschema van toepassing is, waarmee u van extra voordeel kunt profiteren. Gaat u een product bij ons bestellen, dan kunt u kiezen uit diverse betaalwijzes. Wanneer u hebt betaald op de manier die het beste bij u past, gaan wij ons inzetten voor een snelle verzending. Plaatst u een bestelling ter waarde van 50 euro of meer? Dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.