Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

MacuShield

MacuShield

Dit is één van de voedingssupplementen uit onze webshop, Voedingssupplementen dienen vooral gebruikt te worden als aanvulling op een gezond, gevarieerd dieet. Bent u ook op zoek naar een oog-supplement, omdat u graag méér wil doen voor de gezondheid van uw ogen? Dan bent u zeker het juiste adres in onze webshop. Lees hier meer over MacuShield en plaats vandaag nog uw bestelling!

Wat doet MacuShield?

Dit dagelijkse supplement combineert de drie macula-carotenoiden, waardoorhet gepatenteerde meso-zeaxanthine. Wetenschapelijk onderzoek heeft aangetoond dat de gele kleur, of pigment, van de gele vlekwordt veroorzaakt door carotenoïden, Luteine, Zeaxanthine en Meso-Zeaxanthine. Andere voorbeelden van ingrediënten zijn zonnebloemolie en bijenwas. In de MacuShield verpakking die u bij Oogzorg-producten.nl aanschaft, zitten 90 capsules.

Bestellen met korting

We maken het bestellen en betalen voor u graag zo gemakkelijk mogelijk. Uiteraard maken we bestellen ook graag aantrekkelijker voor u, door interessante kortingen te bieden waar dit kan. Daarom kunt u bij meerdere van onze producten gebruikmaken van een kortingsschema. Zo ook bij de MacuShield. Rechtsboven op de pagina, waar u ook het aantal verpakkingen kunt invullen, ziet u welke korting u krijgt als u meerdere verpakkingen bestelt. Wilt u dus voor een tijdje vooruit bestellen, of ook voor een partner of familielid bestellen? Combineer dit dan en profiteer van een aantrekkelijke korting!