Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Macupro

Macupro

Hebben uw ogen net dat beetje extra nodig om het immuunsysteem te ondersteunen en het normale gezichtsvermogen te behouden? De Macupro capsules helpen hierbij! Dit voedingssupplement zorgt ervoor dat uw ogen in een goede conditie blijven. Bij Oogzorg-producten.nl verkopen wij dit product.

Conditie van uw ogen

Een gezonde oogfunctie is erg belangrijk voor 50-plussers. Rond deze leeftijd gaan de ogen vaak achteruit. Hierdoor is het essentieel om de conditie van uw ogen zo goed mogelijk te houden. Gelukkig bestaan de Macupro voedingssupplementen, de capsules ondersteunen de conditie van het oog met zink en het immuunsysteem met vitamine C. 

Macupro in gebruik

Macupro is erg makkelijk in gebruik. Het enige wat u hoeft te doen is tweemaal daags één Macupro-capsule innemen met water tijdens of na de maaltijd. Wanneer u moeite heeft met het innemen van de capsules is het ook mogelijk om deze te openen en eventueel te vermengen met een koude vloeistof zoals melk, yoghurt, etc. 

Voordelen

Uw oogfunctie gezond houden is al een groot voordeel van Macupro. Maar het voedingssupplement biedt nog vele andere voordelen, zoals:
  • Goede oog-conditie
  • Waardevolle aanvulling op het dagelijkse voedingspatroon
  • Makkelijk in gebruik
  • Ondersteunt het immuunsysteem
  • Voldoet aan de Areds2-studie

Over Macupro

Macupro is ontwikkeld door Rockmed Opto, een gerenommeerde organisatie uit Oirschot met veel ervaring in de optiekbranche. Macupro is opgericht voor met name actieve 50-plussers die wat van de wereld willen zien. De capsules dragen bij aan het behoud van het normale gezichtsvermogen en ondersteunen het immuunsysteem. Hierdoor is dit voedingssupplement ook voor iedereen te gebruiken. 

Macupro bij Oogzorg-producten.nl

Bij Oogzorg-producten.nl bieden wij u de producten van Macupro tegen een scherpe prijs. Wanneer u het product heeft besteld, zal uw bestelling met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden verzorgd. Wanneer uw bestelde product voorradig is, zal deze diezelfde dag nog worden verzonden. Zo kunt u snel de voordelen ervaren!