Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

MacuPrime 90 capsules

5391202100137
MacuPrime 90 capsules
MacuPrime 90 capsules

MacuPrime is de nieuwe naam voor MacuShield, het is een voedingssupplement die de achterkant van de ogen beschermt tegen oxidatieve stress.

50.99 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode5391202100137
Op werkdagen voor 16 uur besteld = volgende dag in huis
Kortingsschema
  • 1 = € 50.99
  • 2 = € 50.49
  • 4+ = € 49.99

MacuPrime beschermt je gezichtsvermogen

MacuPrime is de nieuwe naam voor Macushield is een voedingssupplement voor de ogen. Het maculaire pigment die de achterkant van de ogen beschermt tegen oxidatieve stress, die leeftijdsgebonden maculaire degeneratie kan veroorzaken. Het is bewezen door weterschappers dat het voedingssupplement MacuPrime het maculaire pigment herstelt en het netvlies helpt beschermen tegen schade.

Voordelen van MacuPrime

Het voedingssupplement herbouwt beschermend het maculair pigment, vermindert verblinding gehandicapt en verbetert de visuele prestaties. MacuPrime bevat 10mg luteïne, 10mg meso-zeaxanthine en 2mg zeaxanthine. Het is een supplementgecertificeerd voedingssupplement waarvan in Iersche klinische onderzoeken bewezen is dat het maculaire pigment voedt. Eenmaal het hersteld is, beschermt het pigment het netvlies tegen schade die veroorzaakt wordt door oxidatieve stress.

In de macula komen drie carotenoiden voor: Luteine, Zeaxanthine en Meso-Zeaxanthine. MacuPrime is het enige supplement die deze drie carotenoiden bij elkaar brengt, voor een verhoging van het macula pigment.

Gebruik
Dagelijks een softgel capsule nemen, bij voorkeur tijdens een maaltijd.

Samenstelling dagdosering 1 capsule bevat:
10 mg Luteine, 2 mg Zeaxanthine, 10 mg Meso-Zeaxanthine, Zonnebloemolie, Bijenwas, Goudsbloemextract

Fabrikant
MacuHealth Ltd, Waterford Ireland

Specificaties

Producttype Voedingssupplementen