Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Macula Senior

Macula Senior

Macula Senior capsules zijn voedingssupplementen ter ondersteunig van de gezonheid van het oog. De combinatie van belangrijke mineralen, vitamines en 2 stoffen die zich bevinden in een gezonde macula. Let er wel op dat voedingssupplementen nooit een vervanging mogen zijn van een gezond en gevarieerd dieet, en dat u ze dus altijd moet zien als een aanvulling op uw dagelijkse voedingspatroon.

Wat is macula degeneratie?

Macula degeneratie (ook wel MD) houdt eigenlijk in dat de centrale gele vlek op het netvlies is aangetast. Deze gele vlek heeft de hoogste concentratie pigmenten, en is daarmee heel belangrijk voor uw gezichtsvermogen. De meest voorkomende vorm van MD is de leeftijdsgebonden vorm, die veelal opduikt na het vijftigste levensjaar. De Macula Senior capsules bevatten geen beta-caroteen.

Kies uit twee verpakkingen

Macula Senior is er in een voordeelverpakking met 360 capsules. Profiteer altijd van snelle en voordelige verzending, waarbij u ook kunt kiezen voor een Postnl afhaallocatie. Zo hoeft u nooit thuis te blijven om een pakketje in ontvangst te nemen! Wilt u meer weten over de Macula Senior capsules, of over het bestellen ervan? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.