Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Macula Senior 360 capsules voordeelpak

8715621002419
Macula Senior 360 capsules voordeelpak

Macula Senior van Sanmed is een voedingssupplement op basis van Luteïne en Zink, deze capsules zijn goed voor het gezichtsvermogen en dragen bij aan een goede conditie voor het oog.

58.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant Sanmed
Artikelcode8715621002419
Op werkdagen voor 16 uur besteld = volgende dag in huis
Kortingsschema
  • 1 = € 58.95
  • 2+ = € 57.45

Macula Senior

Macula Senior van Sanmed is een voedingssupplement op basis van Luteïne en Zink, deze capsules zijn goed voor het gezichtsvermogen en dragen bij aan een goede conditie voor het oog. Macula Senior capsules zijn ter ondersteuning van een gezonde oogfunctie. Dit product bevat geen beta-caroteen.

Waarom Macula Senior?

De macula senior is speciaal ontwikkeld om de gezondheid van uw ogen te bevorderen. In de capsules zitten zink en antioxidanten waarbij deze het risico op macula degeneratie verminderen. Ook het gezichtsscherpte verlies kan verminderd worden. Dit voedingssupplement is een uitstekende aanvulling op een gevarieerd en gezond dieet, maar geen vervanging van gezonde voeding.

Resultaten van de studie

Het is een voedingssupplement op basis van AREDS. Onderzoeksresultaten tonen aan dat hoge doseringen van antioxidanten en zink het risico op gevorderde macula degeneratie en het daaraan geassocieerde zichtverlies duidelijk verminderen.

Gebruik
2 capsules verdeeld over de dag, best innemen tijdens een maaltijd met voldoende vloeistof.

Verpakkingseenheid
360 capsules = voor 6 maanden

Gebruik
Volwassenen 2 capsules verdeeld over de dag. Innemen tijdens een maaltijd met voldoende vloeistof, bijvoorbeeld water. De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Samenstelling dagdosering van 2 capsules bevat:
Vitamines (l-ascorbinezuur), DL-alpha-tocoferylacetaat), mineralen (zink als zinksulfaatmonohydraat, koper (II) sulfaat), carotenoiden (luteine, zeaxanthine), plantaardige vetten (zonnebloemolie), hulpstoffen (zonnebloemlecithine, witte bijenwas). Capsules (gelatine (rund), glycerol, gezuiverd water, ijzeroxides).
Carotenoiden: Luteine 13 mg., Zeaxanthine 2,6 mg.  Vitamines: Vitamine C 500 mg, Vitamine E 400 mg, Mineralen: Zink 25 mg, Koper 2 mg.

Waarschuwing
Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog en afgesloten. Bewaren bij kamertemperatuur.

Fabrikant
Sanmed BV Laren


Specificaties

Producent Sanmed BV
Inhoud 360 capsules
Conserveermiddel Nee
Oogaandoening Macula degeneratie, Verlies gezichtsscherpte
Producttype Voedingssupplementen
Gebruik met contactlenzen Ja