Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Supplementen

Oog-supplementen

Niet iedereen vindt het prettig om producten te gebruiken als oogdruppels of zalf. Bent u ook op zoek naar een product dat u niet op uw ogen hoeft aan te brengen, of zoekt u een aanvulling op de producten die u al gebruikt? Dan kunt u ook oog-supplementen overwegen. Op deze pagina vindt u een breed aanbod aan oog-supplementen. De meeste capsules die u bij ons kunt aanschaffen, zijn bedoeld ter ondersteuning van een gezonde oogfunctie in het algemeen. Wilt u meer weten over een bepaald product? Klik er dan op en u krijgt aanvullende informatie te zien.

Hoe kunnen we u helpen?

De oog-supplementen uit de webshop van Oogzorg-producten zijn verkrijgbaar in diverse verpakkingen. Zo bieden we onder andere flesjes of doosjes met 30, 60, 90 of 180 capsules. U hoeft dus niet gelijk de grootste hoeveelheid bestellen wanneer u de supplementen voor het eerst wil gaan proberen! Heeft u vragen over het gebruik van bepaalde capsules, of wilt u graag weten welke voor u het meest geschikt zouden kunnen zijn? Dan mag u uiteraard altijd bij ons vragen om aanvullende informatie of advies. U bereikt ons telefonisch of via e-mail. Voor onze contactgegevens kijkt u bij ‘klantenservice’.

Bezorging zoals u dat wilt

Bij Oogzorg-producten profiteert u niet alleen van veilig en gemakkelijk betalen, ook streven wij ernaar de producten zo snel mogelijk te verzenden. Plaatst u een bestelling van 60 euro of meer? Dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening! U leest op de website meer over de verzending en kosten. Wilt u niet steeds thuis hoeven blijven om een pakketje te ontvangen? Dan kunt u er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het pakket te laten bezorgen op een locatie naar keuze, bij u in de buurt.