Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

OVER ONS

Oogzorg-producten.nl is gespecialiseerd in de online verkoop van oogdruppels en voedingsupplementen ter bevordering van de gezondheid van het oog. Dit bedrijf maakt onderdeel uit van Prins Optiek b.v. en is voort gekomen uit het optiekbedrijf Prins Brillen een familiebedrijf dat sinds 1922 winkels exploiteerde in regio Noord Holland. Met deze jaren lange ervaring, kennis en expertische hebben wij ons gericht op de online oogzorg met de service gerichtheid van de winkel om de hoek.
 
Onze online catalogus verschaft u een overzicht van oogzorg producten die wij u kunnen bieden. Extra korting bij meerdere verpakkingen met onze prijsstaffel. Zo krijgt u bij ons niet alleen een uitstekende prijs, maar bent u ook verzekerd van verzending van de juiste producten. Wij leveren supersnel met Postnl vanuit ons eigen magazijn. Online oogzorg producten kopen is een kwestie van vertrouwen,  dus koop uw oogproduct bij een bedrijf dat aangesloten is bij Thuiswinkel.org. Zo weet u zeker dat uw consumenten belangen zijn gewaarborgd.

Oogzorg-producten.nl, tel. 020-2414075 e-mail: post@oogzorg-producten.nl

IBAN: NL78INGB0000109196 t.n.v. Prins Optiek bv h.o. Oogzorgproducten.nl KVK nr: 34161570 BTW-nummer: NL 8100.24.135.B.01