Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

OVER ONS

Hallo!

Blij dat je hier bent en klaar bent om goed voor jouw ogen te zorgen! Wij kijken er naar uit om jou goed te helpen met de juiste oogverzorging die jij nodig hebt om jouw ogen gelukkig en gezond te houden.

Over Oogzorg-producten

Ben je het beu om telkens naar de apotheek te gaan en telkens een andere persoon te zien? Wij geloven in een continuïteit van oogverzorging, wat betekent dat je bij ons bij elk contact door dezelfde persoon geholpen wordt. Oogzorg-producten is jouw online webshop die gespecialiseerd is in oogdruppels, oogmaskers, voedingssupplementen, oogverzorging en lenzenvloeistoffen. Een groot en gevarieerd assortiment ter bevordering van de gezondheid van het oog. Geen voorraad oogsupplementen meer? Of zijn je favoriete oogdruppels bijna leeg? Dan ben jij aan het juiste adres! Er komt regelmatig nieuwe oogverzorging bij, hou dus zeker onze webshop in de gaten!


15 jaar later zijn wij nog steeds bezig.

Wij zijn trots op de service die we bieden en dat we een grotere en positievere impact hebben op oogzorg.

Hoe het allemaal begon bij Oogzorg-producten

Het begon allemaal in een garage in Amsterdam om precies te zijn, in 1922 met een informatieve website. Op de website kon je terecht voor specifieke informatie rond alles wat te maken had met oogverzorging. Enkele maanden later is de website uitgebreid met een webshop. Een paar jaar later worden bestellingen inpakken en verzenden iets te krap. Tijd voor een eigen kantoor met magazijn.

doos_gsm_producten_oogzorg
banner_producten_assortiment

Is het veilig om medische hulpmiddelen (oogverzorging) online te kopen?

Een online webshop voor oogverzorging is, net zoals een apotheek, onderworpen aan strenge wettelijke vereisten. Bij Oogzorg-producten hechten we veel belang aan de veiligheid van oogverzorging, onze medewerkers geven je graag persoonlijk en professioneel advies via onze live chat, e-mail en telefoon. Bij iedere product krijgt de klant een bijsluiter mee over het gebruik van het product. Je krijgt er ook de nodige informatie bij wanneer je het product wel en niet mag gebruiken (leeftijd, ingrediënten, andere medicatie, enzovoort). Laat je overtuigen van onze online voordelen en laat je bestelling veilig en gemakkelijk bij jouw thuis bezorgen wanneer je wilt.


Chatten
Beschikbaar van
ma t/m vrij 9u-17u
Bel ons
Beschikbaar van
ma t/m vrij 9u-17u
0202 414 075
Mail ons
Postvak-IN 24/7 open
Reactietijd: 24uur
info@oogzorg-producten.nl