Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Weleda visiodoron malva oogdruppels

10 x 0,4ml

8711776611346
Weleda visiodoron malva oogdruppels
Bevochtigende oogdruppels met natriumhyaluronaat en Malva extract.
7.02 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode8711776611346
Omschrijving:
Visiodoron Malva bevochtigende oogdruppels bevat natuurlijk en niet genetische gemanipuleerd hyaluronzuur en een extract van Malva-bloemen uit gecontroleerde, biodynamische teelt. Visiodoron Malva bevochtigende oogdruppels bevat geen conserveringsmiddelen, wordt hierdoor zeer goed verdragen, kan langdurig gebruikt worden en is ook geschikt voor lensdragers.

Gebruik:
Visiodoron Malva bevochtigende oogdruppels zorgen voor een langdurige hydratatie en directe verlichting dankzij de unieke formule die de droge en geïrriteerde ogen verzacht en verfrist. Natriumhyaluronaat vormt door zijn bijzondere fysische eigenschappen een regelmatige, stabiele en bijzonder langdurige beschermende film op het hoornvlies. Natriumhyaluronaat in combinatie met malva-extract kalmeert en hydrateert.

Droge en geïrriteerde ogen worden veelal veroorzaakt door:
- omgevingsfactoren zoals airconditioning, droge lucht, wind, kou, luchtvervuiling, pollen;
- overbelasting van de ogen door intensief beeldschermwerken, langdurig autorijden;
- mechanische belasting van de ogen door het dragen van contactlenzen, diagnostische procedures aan de ogen;
- structureel gebruikt van bepaalde medicatie
- onvoldoende traanproductie bij het ouder worden


Samenstelling:
0,15% natriumhyaluronaat, 0,5% extract van Malva-bloemen (Malva sylvestris L.), citraatbuffer, natriumchloride, water voor injectiedoeleinden.

Dosering en wijze van gebruik:
Indien nodig 1 à 2 druppels in elk oog druppelen
Maak 1 ampul los en verzeker u ervan de de ampul onbeschadigd is omdat anders de steriliteit van het product niet gewaarborgd is. De ampul openen door het platte dopje eraf te draaien (niet eraf trekken).

Niet gebruiken:
Bij overgevoeligheid voor één van de inhoudsstoffen mag Visiodoron Malva oogdruppels niet worden gebruikt.

Voorzichtigheid geboden / aandachtig lezen voor gebruik:
- De inhoud van de ampul is voldoende voor eenmalige toepassing. Eventuele restanten niet meer gebruiken omdat het product geen conserveringsmiddel bevat. Contact tussen de ampul en het oog vermijden.
- Na gebruik kan tijdelijk het gezichtsvermogen enigzins troeben zijn. In dat geval niet autorijden of machines bedienen totdat de scherpte weer normaal is.
- Als u Hydrogel cntactlenzen draagt adviseren wij u de lenzen voor het gebruik van Visiodoron Malva oogdruppels uit te doen en ca. 10 minuten na het druppelen weer in te zetten
- Visiodoron Malva buiten bereik en zicht van kinderen houden. De oogdruppels zijn houdbaar tot de uiterste gebruiksdatum die op de ampul en verpakking aangegeven is.

Verpakkingsgrootte:
10 ampullen (voor eenmalig gebruik), ampul bevat 0,4ml oplossing.

Bewaren:
Bewaren tussen 2°C en 25°C. Beschermen tegen bevriezing.