Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Oogdruppels Droge Ogen

Oogzorg-producten.nl oogdruppels voor droge ogen

Wat zijn droge ogen precies? Bij droge ogen kunt u verschillende klachten krijgen. Bijvoorbeeld een brandend of jeukend gevoel in uw ogen. U kunt rode en geïrriteerde ogen krijgen. Zelfs het zicht kan wazig worden.

Dit komt omdat er te weinig traanvocht in uw ogen zit. Traanvocht beschermt het oog tegen uitdroging of beschadigingen. Door te knipperen wordt het traanvocht verdeeld over uw oog. Als er te weinig vocht over uw oog verdeeld wordt kan dit het hoornvlies of bindvlies beschadigen. Wat kunt u nou doen tegen droge ogen? Oogdruppels gebruiken!

Welke oogdruppels zijn er voor droge ogen?

Bij oogzorg-producten.nl hebben we een groot assortiment oogdruppels voor droge ogen. We hebben oogdruppels voor geïrriteerde ogen. Maar ook oogdruppels die in de therapeutische klasse vallen. Deze oogdruppels worden gebruikt bij oogziektes, zoals: keratoconjunctivitis.

Daarnaast hebben we ook oogdruppels die goed werken bij allergieën. Denk bijvoorbeeld aan hooikoorts of andere stoffen. Deze stoffen kunnen tranende, jeukende en geïrriteerde ogen veroorzaken. Oogdruppels voor een allergie kan de irritatie in de ogen verzachten.

Het gebruik van oogdruppels

Er zijn een aantal vragen die u zichzelf kunt stellen bij het gebruik van oogdruppels, bijvoorbeeld:

 • Hoe vaak per dag oogdruppels gebruiken?
 • Hoe lang werken oogdruppels?
 • Hebben oogdruppels bijwerkingen?
 • Hoe lang kan je oogdruppels bewaren?
 • Het antwoord op al deze vragen staat altijd in de bijsluiter. Lees deze dus eerst goed, voordat u oogdruppels gaat gebruiken. Als er in de bijsluiter staat dat u meerdere keren per dag kan druppelen. Probeer dan de momenten dat u druppelt te verspreiden over de dag.

  Bijwerkingen zijn erg vervelend. Ze kunnen ook ontstaan door het verkeerd toedienen van de oogdruppels. Als u bijvoorbeeld meer dan de voorgeschreven dosering druppelt of druppelt met vieze handen. Op uw handen zitten namelijk bacteriën die in de druppel terecht kunnen komen.

  Tip: Druk altijd uw traanbuis dicht bij het druppelen. Anders kunnen de druppels door de traanbuis uit uw oog lopen. Dan kunnen de druppels niet hun werking doen.

  Oogdruppels voordelig en veilig kopen bij oogzorg-producten.nl

  Oogzorg-producten.nl verkoopt oogdruppels die speciaal ontworpen zijn voor droge ogen. Lees de informatie op de productpagina goed, voordat u een flacon besteld. Elke oogdruppel heeft weer een andere samenstelling en doel. De ene is voor een allergie en de ander voor lensdragers.

  Bij oogzorg-producten.nl kunt u voordelig oogdruppels kopen door middel van het kortingsschema. Hoe meer u koopt, hoe meer korting u krijgt. Kijk op de productpagina voor het kortingsschema voor dat product. Zo betaalt u nooit te veel!