Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

HYLO-DUAL oogdruppels 10ml

4031626711182
HYLO-DUAL oogdruppels 10ml
HYLO-DUAL oogdruppels 10ml

Hylo Dual zorgt voor een intensieve bevochtiging en smeert de cornea. Bevochtigt droge ogen, stabiliseert de traanfilm en vermindert ontstekings- en allergische symptomen zoals brandend gevoel, irritaties en jeuk. Deze oogdruppels helpen tegen droge ogen.

14.99 *Prijzen zijn inclusief btw
Fabrikant URSAPHARM Benelux
Artikelcode4031626711182
Op werkdagen voor 16 uur besteld = volgende dag in huis
Kortingsschema
  • 1 = € 14.99
  • 2 = € 14.49
  • 4+ = € 13.49

Hylo Dual Oogdruppels

Hylo Dual oogdruppels zijn ontwikkeld voor droge, geïrriteerde ogen, ontstekingen en allergieën. Deze oogdruppels bieden intensieve hydratatie en bescherming, de hydraterende oogdruppels zorgen voor herstel van allergie of geïrriteerde ogen. De vetlaag van de traanfilm wordt gestabiliseerd, zo worden de ogen beschermd tegen het uitdrogen van de traanfilm. Jeuk en branderig gevoel nemen zo snel af dankzij de Hylo Dual oogdruppels.

Waarom Hylo Dual oogdruppels?

Het zorgt voor een intensieve bevochting van droge en/of geïrriteerde ogen en het stabiliseert de lipidenlaag van de traanfilm. Het is vrij van conserveringsmiddelen en fosfaten. Daarnaast heeft het een hoog rendement dankzij het COMOD-systeem en het heeft een aanhoudende bescherming tegen hernieuwde uitdroging. De oogdruppels helpen ook tegen de verzorging van de lichaamseigen weerstand tegen ziekteverwerkers, allergie veroorzakende en irriterende stoffen.

HYLO-DUAL heeft een dubbele werking van hyaluronzuur en ectoïne, deze zorgt voor een intensieve bevochtigen en smeren van de cornea en voorkomt overmatige verdamping van de traanfilm. Het stabiliseren van de traanfilm, verlicht oogirritaties, deze gaan hand in hand met de symptomen van een ontsteking of die wordt veroorzaakt door een allergie. Het branderige gevoel en de jeuk in de ogen verdwijnt.

Advies te gebruiken bij:
  • Mijn ogen voelen droog, vermoeid en geïrriteerd.
  • Mijn ogen voelen jeukend, brandend en zijn rood.
  • Ik werk in een ruimte met airconditioning.
  • Ik werk veel achter een beeldscherm (computer).
  • Geschikt voor gebruik met alle typen contactlenzen.
  • Ik wil een oogzorgproduct zonder conserveringsmiddel.

Gebruik bij droge ogen met ernstige beschadigingen van het hoornvlies, droge ogen met irritatie en/of jeuk, roodheid, chronische erosies, keratitis filamentosa, chemische verbrandingen en lasogen. Wijze van gebruik: +/- 4x/dag, tevens geschikt voor contactlensdragers. Zonder conserveringsmiddel, zonder fosfaten

Product
Oogdruppels

Verpakkingseenheid
1 flesje van 10 ml (min. 300 druppels).

Gebruik
Tot 6 maanden na opening.

Samenstelling:
0,05 % hyaluronzuur en ectoïne

Fabrikant
URSAPHARM Benelux BV
Helmond