Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Blepha Plus Testverpakking 2 steriele tissues

Blepha Plus Testverpakking 2 steriele tissues
Steriele gaasjes voor de dagelijkse hygiene van de oogleden.

0.00 *Prijzen zijn v.a. en inclusief btw
Fabrikant: THEAPHARMA - Artikelcode453

0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Blepha Plus (testverpakking) is comfortabel in gebruik en conserveermiddelvrij. De steriele gaasjes zorgen voor de dagelijkse hygiene van de oogleden en behandeling van blepharitis.

Kosten
Testverpakking is gratis* indien deze wordt gecombineerd met een reguliere bestelling oogzorg producten van een ander merk of soort. Indien men alleen testverpakking wenst te bestellen of de testverpakking gelijk is aan hetzelfde merk of soort, dan worden er handelings kosten berekend. Testverpakking wordt dus niet gratis geleverd in combinatie met hetzelfde product.

Voorwaarden
*In verband met de beperkte beschikbaarheid van de testverpakkingen, kunt u slechts éénmalig van iedere soort een testverpakking bestellen. En maximaal 1 verpakking per product en slechts 1 verpakking per order, zolang de voorraad strekt. Een testverpakking geldt niet als reguliere aankoop, klanten die alleen testverpakkingen bestellen en het jaar daarop weer testverpakkingen bestellen zonder daartussen een reguliere bestelling te hebben geplaatst worden uitgesloten van de testverpakkingen. Het product is voor u als consument gratis, de kosten die berekend worden zijn voor handeling en verpakking. Indien u alleen een testverpakking bestelt, dient u deze online te betalen met iDEAL anders wordt uw bestelling niet in behandeling genomen. Bij misbruik van de voorwaarden, behouden wij ons het recht voor om uw bestelling niet in behandeling te nemen.

Product
Oogverzorging

Verpakkingseenheid
2 steriele gaasjes

Gebruik
zie bijsluiter

Samenstelling:
Propyleenglycol, PEG/PPG - dimethicon 20/15, ammoniumglycyrrhizaat, camomilla, euphrasia, caprylyl/caprylglucoside, natriumhyaluronaat, Ethylhex

Conserveringsmiddel
Geen conserveringsmiddel

Fabrikant
Rockmed pharma

Reviews

Aantal reviews: 0
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal