Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Naviblef Daily Care 50ml ooglidschuim (Blauw).

3700822600415
Naviblef Daily Care 50ml ooglidschuim (Blauw).
Helaas is de leverancier gestopt met de levering van Naviblef oogschuim. Wij hebben gelukkig de Tea Tree Eyelid & Facial cleanser een oogschuim gevonden als vervanging.KLIK HIER
13.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode3700822600415
Op werkdagen voor 15 uur besteld = volgende dag in huis
Kortingsschema
  • 1 = € 13.95
  • 2 = € 13.45
  • 4+ = € 12.95
Naviblef® Daily Care ooglidschuim, effectief bij ontstoken ooglidranden, Blefaritis en Demodex.

Aanhoudende ontstoken ooglidranden, rode ogen, branderige ogen, jeukende ooglidranden? Het zou kunnen dat u last heeft van blefaritis, een ontsteking van de ooglidranden!

Er zijn verschillende oorzaken waardoor uw oogleden kunnen gaan ontsteken, een daarvan is Demodex. Demodex is een steenoude mijt (parasiet), welke meestal probleemloos dode huidcellen en overmatige klierproducten opruimt. Wanneer deze parasiet in grote getalen aanwezig is, of wie overgevoelig is, kan veel last krijgen van aanhoudende en / of steeds terugkerende blefaritis.
Naviblef kan dan uitkomst bieden! Naviblef® Daily Care is een schuimende behandel-emulsie met Tea Tree Oil als belangrijkste werkzame stof.

NIEUWS! Helaas is de leverancier gestopt met de Naviblef oogschuim. De laatste verpakkingen hebben een exp.date 09-2020.

Product
Oogverzorging

Verpakkingseenheid
Flacon 50 ml.

Gebruik
Lees voor gebruik de bijgevoegde bijsluiter voor meer informatie.

Samenstelling:
Melaleuca, Alternifolia-olie (TeaTree-olie), Anthemis nobilis-olie (camilleolie), D-panthenol, Allantoine, Taurine en gezuiverd water.

Fabrikant
Novax®Pharma

Distributie
Rockmed Pharma