Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Oog-verzorging

Oog-verzorging

Bij Oogzorg-producten kunt u terecht voor allerlei soorten oog-verzorging. Het gaat hierbij niet alleen om druppels, die bijvoorbeeld kunnen worden gebruikt om allergische reacties te voorkomen, maar ook om oogverzorging in het algemeen. Dat wil zeggen, middelen die bijdragen aan een goede hygiëne en een uitgerust, goed verzorgd gezicht met een frisse uitstraling. De oog-verzorging die u in ons assortiment vindt, zijn bijvoorbeeld bedoeld om de ogen of oogleden te reinigen, of om wallen tegen te gaan. Heeft u ook behoefte aan nét dat beetje extra als het gaat om de verzorging van uw ogen? Doe dan uw voordeel met de handige, betaalbare producten van Oogzorg-producten.nl.

Profiteer van kortingsschema's

Oog-verzorging op deze pagina vindt u in de vorm van bijvoorbeeld maskers, gels, lotion of zalf. U kunt dus zelf kiezen op welke manier u uw ogen wil verzorgen. Wanneer u op een product klikt, leest u meer over het product zelf, maar ook over de inhoud van de verpakking, de houdbaarheidsdatum en het gebruik. Bovendien ziet u gelijk de uiteindelijke prijs, inclusief btw. U komt dus niet voor verrassingen te staan. Bij sommige producten kunt u ook gebruikmaken van een kortingsschema. Hoe meer verpakkingen u bestelt, hoe minder u per exemplaar betaalt! Wanneer er bij een specifiek product sprake is van een staffelkorting, ziet u dit rechtsboven op de pagina waar ook de knop ‘bestellen’ staat.

Altijd gemakkelijk en veilig

Online bestellen in onze webshop is altijd gemakkelijk, voordelig en veilig. We streven ernaar altijd snel te leveren, bovendien betaalt u bij ons geen verzendkosten wanneer u bestelt voor een bedrag van 60 euro of meer. Betalen kunt u bij Oogzorg-producten op verschillende manieren. Voorbeelden zijn iDEAL, een creditcard, overboeking of éénmalige machtiging. Er zit dus altijd een betaalwijze bij die bij u past! Heeft u vragen over ons, onze producten, of het bestellen/bezorgen? Kijk dan op onze website bij ‘klantenservice’ of stel uw vragen rechtstreeks aan ons. Tot ziens in onze webshop!