Het adres voor uw oogverzorging
Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

MacuShield

MacuShield

Dit is één van de voedingssupplementen uit onze webshop, Voedingssupplementen dienen vooral gebruikt te worden als aanvulling op een gezond, gevarieerd dieet. Bent u ook op zoek naar een oog-supplement, omdat u graag méér wil doen voor de gezondheid van uw ogen? Dan bent u zeker het juiste adres in onze webshop. Lees hier meer over MacuShield en plaats vandaag nog uw bestelling!

Wat doet MacuShield?

Dit dagelijkse supplement combineert de drie macula-carotenoiden, waardoorhet gepatenteerde meso-zeaxanthine. Wetenschapelijk onderzoek heeft aangetoond dat de gele kleur, of pigment, van de gele vlekwordt veroorzaakt door carotenoïden, Luteine, Zeaxanthine en Meso-Zeaxanthine. Andere voorbeelden van ingrediënten zijn zonnebloemolie en bijenwas. In de MacuShield verpakking die u bij Oogzorg-producten.nl aanschaft, zitten 90 capsules.

Bestellen met korting

We maken het bestellen en betalen voor u graag zo gemakkelijk mogelijk. Uiteraard maken we bestellen ook graag aantrekkelijker voor u, door interessante kortingen te bieden waar dit kan. Daarom kunt u bij meerdere van onze producten gebruikmaken van een kortingsschema. Zo ook bij de MacuShield. Rechtsboven op de pagina, waar u ook het aantal verpakkingen kunt invullen, ziet u welke korting u krijgt als u meerdere verpakkingen bestelt. Wilt u dus voor een tijdje vooruit bestellen, of ook voor een partner of familielid bestellen? Combineer dit dan en profiteer van een aantrekkelijke korting!