Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Vismed Gel amp. testverpakking 2 x 0,45 ml.

Vismed Gel amp. testverpakking 2 x 0,45 ml.
De oplossing voor langdurige verlichting van hardnekkige klachten van het oog.
0.00 *Prijzen zijn v.a. en inclusief btw
Fabrikant: Rockmed - Artikelcode300397

VISMED gel testverpakking met 2 ampullen is door het hoge gehalte aan hyaluronzuur de oplossing voor langdurige verlichting en bevochtiging van hardnekkige klachten van het oog. Door de hoge concentratie voelt de druppel zijdezacht aan en hoeft er minder vaak gedruppeld worden. De conserveermiddelvrije ampullen zorgen voor en eenvoudige dosering.

Kosten
Testverpakking is gratis* indien deze wordt gecombineerd met een reguliere bestelling oogzorg producten van een ander merk of soort. Indien men alleen testverpakking wenst te bestellen of de testverpakking gelijk is aan hetzelfde merk of soort, dan worden er handelings kosten berekend. Testverpakking wordt dus niet gratis geleverd in combinatie met hetzelfde product.

Voorwaarden
*In verband met de beperkte beschikbaarheid van de testverpakkingen, kunt u slechts éénmalig van iedere soort een testverpakking bestellen. En maximaal 1 verpakking per product en slechts 1 verpakking per order, zolang de voorraad strekt. Een testverpakking geldt niet als reguliere aankoop, klanten die alleen testverpakkingen bestellen en het jaar daarop weer testverpakkingen bestellen zonder daartussen een reguliere bestelling te hebben geplaatst worden uitgesloten van de testverpakkingen. Het product is voor u als consument gratis, de kosten die berekend worden zijn voor handeling en verpakking. Indien u alleen een testverpakking bestelt, dient u deze online te betalen met iDEAL anders wordt uw bestelling niet in behandeling genomen. Bij misbruik van de voorwaarden, behouden wij ons het recht voor om uw bestelling niet in behandeling te nemen.

Product
Oogdruppels

Verpakkingseenheid
2 ampullen van 0.45 ml.

Gebruik
Zie bijsluiter

Samenstelling:
Natriumhyaluronaat 0,3%, natriumchloride, kaliumchloride, dinnatriumfosfaat,
natriumcitraat, magnesiumchloride, calciumchloride

Fabrikant
Rockmed