Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Systane Ultra Hydr.testverpakking 3 ml.

Systane Ultra Hydr.testverpakking 3 ml.
Hydraterende oogdruppels voor langdurige verlichting van droge ogen.
0.00 *Prijzen zijn v.a. en inclusief btw
Fabrikant: Alcon Laboratories Inc. - Artikelcode0014310156

0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Systane Ultra testverpakking is een hydraterende oogdruppel voor de bevochtiging van het oogoppervlak zodat een gevoel van irritatie en branden veroorzaakt door droogte snel en langdurig wordt verlicht. De pH van het product past zich op de natuurlijke pH van het oog aan, waardoor een optimale viscositeit ontstaat bij het toedienen.

Kosten
Testverpakking is gratis* indien deze wordt gecombineerd met een reguliere bestelling oogzorg producten van een ander merk of soort. Indien men alleen testverpakking wenst te bestellen of de testverpakking gelijk is aan hetzelfde merk of soort, dan worden er handelings kosten berekend. Testverpakking wordt dus niet gratis geleverd in combinatie met hetzelfde product.

Voorwaarden
*In verband met de beperkte beschikbaarheid van de testverpakkingen, kunt u slechts éénmalig van iedere soort een testverpakking bestellen. En maximaal 1 verpakking per product en slechts 1 verpakking per order, zolang de voorraad strekt. Een testverpakking geldt niet als reguliere aankoop, klanten die alleen testverpakkingen bestellen en het jaar daarop weer testverpakkingen bestellen zonder daartussen een reguliere bestelling te hebben geplaatst worden uitgesloten van de testverpakkingen. Het product is voor u als consument gratis, de kosten die berekend worden zijn voor handeling en verpakking. Indien u alleen een testverpakking bestelt, dient u deze online te betalen met iDEAL anders wordt uw bestelling niet in behandeling genomen. Bij misbruik van de voorwaarden, behouden wij ons het recht voor om uw bestelling niet in behandeling te nemen.

Product
Oogdruppels

Verpakkingseenheid
1 flesje van 3 ml.

Gebruik
zie bijsluiter

Samenstelling:
Polyethyleenglycol 400, propyleenglycol, hydroxypropylguar,
sorbitol, aminomethylpropanol, boorzuur, kaliumchloride, natriumchloride
Conserveringsmiddel polyquad (polidroniumcloride) 0,001%

Fabrikant
Alcon Laboratories, Inc.
Forth Worth, TX, USA


Reviews

Aantal reviews: 0
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal