Het adres voor uw oogverzorging
Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Systane Hydration testverpakking 3 ml.

Systane Hydration testverpakking 3 ml.
Systane Hydration testverpakking 3 ml.

Hydraterende oogdruppels met Hyaluronaat voor dagelijks gebruik.
0.00 *Prijzen zijn v.a. en inclusief btw
Fabrikant: Alcon Laboratories Inc. - Artikelcode: 384

NIEUW: hydraterende oogdruppel uit de Systane familie op basis van Hyaluronzuur en HP-Guar. Aanbevolen voor mensen die gedurende de dag behoefte hebben aan een langere bescherming en betere hydratatie.

Kosten
Testverpakking is gratis* indien deze wordt gecombineerd met een reguliere bestelling oogzorg producten van een ander merk of soort. Indien men alleen testverpakking wenst te bestellen of de testverpakking gelijk is aan hetzelfde merk of soort, dan worden er handelings kosten berekend. Testverpakking wordt dus niet gratis geleverd in combinatie met hetzelfde product.

Voorwaarden
*In verband met de beperkte beschikbaarheid van de testverpakkingen, kunt u slechts éénmalig van iedere soort een testverpakking bestellen. En maximaal 1 verpakking per product en slechts 1 verpakking per order, zolang de voorraad strekt. Een testverpakking geldt niet als reguliere aankoop, klanten die alleen testverpakkingen bestellen en het jaar daarop weer testverpakkingen bestellen zonder daartussen een reguliere bestelling te hebben geplaatst worden uitgesloten van de testverpakkingen. Het product is voor u als consument gratis, de kosten die berekend worden zijn voor handeling en verpakking. Indien u alleen een testverpakking bestelt, dient u deze online te betalen met iDEAL anders wordt uw bestelling niet in behandeling genomen. Bij misbruik van de voorwaarden, behouden wij ons het recht voor om uw bestelling niet in behandeling te nemen.

Attentie: Indien u gekozen heeft voor een brievenbus verzending, zullen de producten zorgvuldig uit de kartonnen verpakking worden gehaald en opnieuw verpakt worden in een plastic sailbag.

Product
Oogdruppels

Verpakkingseenheid
1 flesje van 3 ml.

Gebruik
zie bijsluiter

Samenstelling:
Natriumhyalluronaat Polyethyleenglycol 400, propyleenglycol, hydroxypropylguar, sorbitol, aminomethylpropanol, boorzuur, natriumboraat, dinatrium EDTA, natriumcitraat, kaliumchloride, natriumchloride, conserveringsmiddel polyquad (polidroniumcloride) 0,001%

Fabrikant
Alcon Laboratories, Inc.
Forth Worth, TX, USA