Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

HYLO-GEL testverpakking

HYLO-GEL testverpakking
Tijdelijk niet leverbaar!

Voor intensieve bevochtiging van oogoppervlak bij een extreem en/of chronisch gevoel van droge ogen en na operatieve ingrepen aan het oog.
0.00 *Prijzen zijn v.a. en inclusief btw
Fabrikant: URSAPHARM Benelux - Artikelcode72

0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
HYLO-GEL testverpakking is geschikt voor intensieve, therapeutische bevochtiging van het oogoppervlak bij een extreem en/of chronisch gevoel van droge ogen en na operatieve ingrepen aan het oog. Het oog wordt bijzonder intensief en langdurig van een stabiele vochtfilm voorzien. Aanhoudende of sterkere klachten worden verzacht en het oog wordt langdurig beschermd tegen irritaties.

De Hogere viscositeit zorgt voor een langdurige werking zonder vermindering van het zicht ( viscositeit 4 x zo hoog als HYLO-COMOD). Zonder conserveringsmiddel, zonder fosfaten.Gebruik bij extreme vormen van droge ogen, chronische symptomen van droogte, postoperatief bv. : refractieve chirurgie, Sjögren syndroom. Wijze van gebruik: +/- 4x/dag ook geschikt voor contactlensdragers.

Kosten
Testverpakking is gratis* indien deze wordt gecombineerd met een reguliere bestelling oogzorg producten van een ander merk of soort. Indien men alleen testverpakking wenst te bestellen of de testverpakking gelijk is aan hetzelfde merk of soort, dan worden er handelings kosten berekend. Testverpakking wordt dus niet gratis geleverd in combinatie met hetzelfde product.

Voorwaarden
*In verband met de beperkte beschikbaarheid van de testverpakkingen, kunt u slechts éénmalig van iedere soort een testverpakking bestellen. En maximaal 1 verpakking per product en slechts 1 verpakking per order, zolang de voorraad strekt. Een testverpakking geldt niet als reguliere aankoop, klanten die alleen testverpakkingen bestellen en het jaar daarop weer testverpakkingen bestellen zonder daartussen een reguliere bestelling te hebben geplaatst worden uitgesloten van de testverpakkingen. Het product is voor u als consument gratis, de kosten die berekend worden zijn voor handeling en verpakking. Indien u alleen een testverpakking bestelt, dient u deze online te betalen met iDEAL anders wordt uw bestelling niet in behandeling genomen. Bij misbruik van de voorwaarden, behouden wij ons het recht voor om uw bestelling niet in behandeling te nemen.

Product
Oogdruppels

Gebruik
Tot 6 maanden na opening.

Samenstelling:
0,2 % hyaluronzuur

Fabrikant
URSAPHARM Benelux BV
Helmond

Reviews

Aantal reviews: 0
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal