Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

HYLO-FRESH testverpakking

HYLO-FRESH testverpakking
0.00 *Prijzen zijn v.a. en inclusief btw
Fabrikant: URSAPHARM Benelux - Artikelcode85

0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
HYLO-FRESH wordt gebruikt voor droge ogen dit kan het gevolg zijn van intensieve werkzaamheden op de computer, een droge omgeving, tocht, toegenomen zonnestraling, vervuilde lucht veroorzaakt door stof of
pollen of het dragen van contactlenzen. Dit product bevat geen conserveringsmiddel en kan ook worden gebruikt tijdens het dragen van harde of zachte contactlenzen.

Advies te gebruiken bij:
  • Mijn ogen voelen droog, vermoeid en geïrriteerd.
  • Ik werk in een ruimte met airconditioning.
  • Ik werk veel achter een beeldscherm (computer).
  • Geschikt voor gebruik met alle typen contactlenzen.
  • Ik wil een oogzorgproduct zonder conserveringsmiddel.

Kosten
Testverpakking is gratis* indien deze wordt gecombineerd met een reguliere bestelling oogzorg producten van een ander merk of soort. Indien men alleen testverpakking wenst te bestellen of de testverpakking gelijk is aan hetzelfde merk of soort, dan worden er handelings kosten berekend. Testverpakking wordt dus niet gratis geleverd in combinatie met hetzelfde product.

Voorwaarden
*In verband met de beperkte beschikbaarheid van de testverpakkingen, kunt u slechts éénmalig van iedere soort een testverpakking bestellen. En maximaal 1 verpakking per product en slechts 1 verpakking per order, zolang de voorraad strekt. Een testverpakking geldt niet als reguliere aankoop, klanten die alleen testverpakkingen bestellen en het jaar daarop weer testverpakkingen bestellen zonder daartussen een reguliere bestelling te hebben geplaatst worden uitgesloten van de testverpakkingen. Het product is voor u als consument gratis, de kosten die berekend worden zijn voor handeling en verpakking. Indien u alleen een testverpakking bestelt, dient u deze online te betalen met iDEAL anders wordt uw bestelling niet in behandeling genomen. Bij misbruik van de voorwaarden, behouden wij ons het recht voor om uw bestelling niet in behandeling te nemen.

Product
Comfortdruppels & nabevochtiging

Gebruik
Tot 6 maanden na opening.

Samenstelling:
0,3 mg/ml Natriumhyaluronaat, Euphrasia oer tinctuur, een boraat buffer en water.

Fabrikant
URSAPHARM Benelux BV
Helmond


Reviews

Aantal reviews: 0
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal