Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

HYLO-DUAL testverpakking

HYLO-DUAL testverpakking
Zorgt voor een intensieve bevochtigen en smeren van de cornea.
0.00 *Prijzen zijn v.a. en inclusief btw
Fabrikant: URSAPHARM Benelux - Artikelcode457

0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
HYLO-DUAL heeft een dubbele werking van hyaluronzuur en ectoïne, deze zorgt voor een intensieve bevochtigen en smeren van de cornea en voorkomt overmatige verdamping van de traanfilm. Het stabiliseren van de traanfilm, verlicht oogirritaties, deze gaan hand in hand met de symptomen van een ontsteking of die wordt veroorzaakt door een allergie. Het branderige gevoel en de jeuk in de ogen verdwijnt.

Advies te gebruiken bij:
  • Mijn ogen voelen droog, vermoeid en geïrriteerd.
  • Mijn ogen voelen jeukend, brandend en zijn rood.
  • Ik werk in een ruimte met airconditioning.
  • Ik werk veel achter een beeldscherm (computer).
  • Geschikt voor gebruik met alle typen contactlenzen.
  • Ik wil een oogzorgproduct zonder conserveringsmiddel.

Gebruik bij droge ogen met ernstige beschadigingen van het hoornvlies, droge ogen met irritatie en/of jeuk, roodheid, chronische erosies, keratitis filamentosa, chemische verbrandingen en lasogen. Wijze van gebruik: +/- 4x/dag, tevens geschikt voor contactlensdragers. Zonder conserveringsmiddel, zonder fosfaten

Kosten
Testverpakking is gratis* indien deze wordt gecombineerd met een reguliere bestelling oogzorg producten van een ander merk of soort. Indien men alleen testverpakking wenst te bestellen of de testverpakking gelijk is aan hetzelfde merk of soort, dan worden er handelings kosten berekend. Testverpakking wordt dus niet gratis geleverd in combinatie met hetzelfde product.

Voorwaarden
*In verband met de beperkte beschikbaarheid van de testverpakkingen, kunt u slechts éénmalig van iedere soort een testverpakking bestellen. En maximaal 1 verpakking per product en slechts 1 verpakking per order, zolang de voorraad strekt. Een testverpakking geldt niet als reguliere aankoop, klanten die alleen testverpakkingen bestellen en het jaar daarop weer testverpakkingen bestellen zonder daartussen een reguliere bestelling te hebben geplaatst worden uitgesloten van de testverpakkingen. Het product is voor u als consument gratis, de kosten die berekend worden zijn voor handeling en verpakking. Indien u alleen een testverpakking bestelt, dient u deze online te betalen met iDEAL anders wordt uw bestelling niet in behandeling genomen. Bij misbruik van de voorwaarden, behouden wij ons het recht voor om uw bestelling niet in behandeling te nemen.

Product
Oogdruppels

Gebruik
Tot 6 maanden na opening.

Samenstelling:
0,05 % hyaluronzuur en ectoïne

Fabrikant
URSAPHARM Benelux BV
Helmond  

Reviews

Aantal reviews: 0
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal