Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

HYLO-COMOD testverpakking

HYLO-COMOD testverpakking
Bevochtiging van het oogoppervlak te verbeteren bij droge of branderige ogen.
0.00 *Prijzen zijn v.a. en inclusief btw
Fabrikant: URSAPHARM Benelux - Artikelcode74

0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
HYLO-COMOD testverpakking is een steriele, conserveermiddelvrije oplossing wat kan worden gebruikt om de bevochtiging van het oogoppervlak te verbeteren bij droge of branderige ogen of bij het gevoel dat er iets in zit, door omgevingscondities of na chirurgische ingrepen aan het oog.

Het oog wordt langdurig beschermd tegen een gevoel van droogheid en irritaties. Dit is bijzonder van belang voor dragers van contactlenzen, omdat de contactlens alleen optimaal wordt verdragen, wanneer hij in voldoende traanvocht kan drijven. HYLO-COMOD kan tijdens het dragen van contactlenzen worden toegediend. Het dragen van harde of zachte contactlenzen wordt door gebruik van HYLO-COMOD aangenamer. Dit product bevat geen conserveringsmiddelen en fosfaten.

Kosten
Testverpakking is gratis* indien deze wordt gecombineerd met een reguliere bestelling oogzorg producten van een ander merk of soort. Indien men alleen testverpakking wenst te bestellen of de testverpakking gelijk is aan hetzelfde merk of soort, dan worden er handelings kosten berekend. Testverpakking wordt dus niet gratis geleverd in combinatie met hetzelfde product.

Voorwaarden
*In verband met de beperkte beschikbaarheid van de testverpakkingen, kunt u slechts éénmalig van iedere soort een testverpakking bestellen. En maximaal 1 verpakking per product en slechts 1 verpakking per order, zolang de voorraad strekt. Een testverpakking geldt niet als reguliere aankoop, klanten die alleen testverpakkingen bestellen en het jaar daarop weer testverpakkingen bestellen zonder daartussen een reguliere bestelling te hebben geplaatst worden uitgesloten van de testverpakkingen. Het product is voor u als consument gratis, de kosten die berekend worden zijn voor handeling en verpakking. Indien u alleen een testverpakking bestelt, dient u deze online te betalen met iDEAL anders wordt uw bestelling niet in behandeling genomen. Bij misbruik van de voorwaarden, behouden wij ons het recht voor om uw bestelling niet in behandeling te nemen.

Product
Oogdruppels

Gebruik
Tot 6 maanden na opening.

Samenstelling:
1 mg/ml natriumhyaluronaat

Fabrikant
URSAPHARM Benelux BV
Helmond

Reviews

Aantal reviews: 0
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal