Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

HYLO-CARE testverpakking

HYLO-CARE testverpakking
Bevochtiging en ter ondersteuning van het genezingsproces van een beschadigd oogoppervlak door droge ogen of na chirurgische ingrepen.
0.00 *Prijzen zijn v.a. en inclusief btw
Fabrikant: URSAPHARM Benelux - Artikelcode71

0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
HYLO-CARE starter is zeer geschikt voor bevochtiging en ter ondersteuning van het genezingsproces van een beschadigd oogoppervlak door droge ogen of na chirurgische ingrepen. Bij symptomen van onvoldoende aanvoer van natuurlijk traanvocht, dat kan in een te droge of geklimatiseerde omgeving optreden, evenals ten gevolge van een medische behandeling of gewoon vanwege de leeftijd.

In al deze gevallen is het verstandig om HYLO-CARE te gebruiken voor intensieve bevochtiging van het oog, om de natuurlijke balans van lubrifiering en bevochtiging van het oog te herstellen. HYLO-CARE bevat het natriumzout van hyaluronzuur, een natuurlijke substantie die in het oog. Dit product bevat geen conserveringsmiddelen.

Kosten
Testverpakking is gratis* indien deze wordt gecombineerd met een reguliere bestelling oogzorg producten van een ander merk of soort. Indien men alleen testverpakking wenst te bestellen of de testverpakking gelijk is aan hetzelfde merk of soort, dan worden er handelings kosten berekend. Testverpakking wordt dus niet gratis geleverd in combinatie met hetzelfde product.

Voorwaarden
*In verband met de beperkte beschikbaarheid van de testverpakkingen, kunt u slechts éénmalig van iedere soort een testverpakking bestellen. En maximaal 1 verpakking per product en slechts 1 verpakking per order, zolang de voorraad strekt. Een testverpakking geldt niet als reguliere aankoop, klanten die alleen testverpakkingen bestellen en het jaar daarop weer testverpakkingen bestellen zonder daartussen een reguliere bestelling te hebben geplaatst worden uitgesloten van de testverpakkingen. Het product is voor u als consument gratis, de kosten die berekend worden zijn voor handeling en verpakking. Indien u alleen een testverpakking bestelt, dient u deze online te betalen met iDEAL anders wordt uw bestelling niet in behandeling genomen. Bij misbruik van de voorwaarden, behouden wij ons het recht voor om uw bestelling niet in behandeling te nemen.


Product
Oogdruppel

Gebruik
Tot 6 maanden na opening.

Samenstelling:
1 mg/ml natriumhyaluronaat, 2% dexpanthenol, een citraatbuffer en water.

Fabrikant
URSAPHARM Benelux BV
Helmond

Reviews

Aantal reviews: 0
Gemiddelde beoordeling: sterren Schrijf een review
Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal