Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

OptiFree Puremoist Test verpakking

Combi Deal

0300653610206
OptiFree Puremoist Test verpakking
Optifree Puremoist, een all in one vloeistof voor een 16 uur durende bevochtiging.
Niet beschikbaar *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode65717
Optifree PureMoist van Alcon een all in one verzorgingssysteem dat zorgt voor een 16 uur durende bevochtiging waardoor de contactlenzen tot het eind van de dag perfect aanvoelen. De vloeistof kan worden gebruikt met alle zachte contactlenzen inclusief silicone hydrogel.

Kosten
Testvloeistof is gratis* indien deze wordt gecombineerd met een reguliere bestelling van een 1/2 jaar (voordeel) verpakking lenzenvloeistof van een ander merk of soort. Indien men alleen testvloeistof wenst te bestellen of testvloeistof gelijk aan hetzelfde merk of soort, dan worden er handelings kosten berekend. Testvloeistof wordt dus niet gratis geleverd in combinatie met hetzeflde product.

Voorwaarden
* U kunt slechts éénmalig van iedere soort test vloeistof 1 verpakking gratis bestellen en slechts 1 verpakking per order. De handelingskosten zijn afhankelijk van de gekozen optie zie "koop wel/geen lenzen". Bestelling van testvloeistof geldt niet als reguliere aankoop, klanten die alleen testvloeistoffen bestellen en het jaar daarop weer test vloeistoffen bestellen zonder daartussen een reguliere bestelling te hebben geplaatst worden uitgesloten van de testvloeistoffen.Bij misbruik van de voorwaarden, behouden wij ons het recht voor om uw bestelling niet in behandeling te nemen.

Vloeistoftype
All in one verzorgingssysteem

Verpakkingseenheid
1 Fles a 60 ml + 1 lenshouder

Maximale besteleenheid
1 stuks

Vloeistof samenstelling
Steriele, gebufferde, isotone, waterige vloeistof. Het bevat natriumcitraat, natriumchloride, natriumboraat, propyleenglycol, TearGlyde® (een gepatenteerd bevochtigingssysteem met dubbele werking (Tetronic® 1304, nonanoylethyleendiaminetriazijnzuur), met POLYQUAD® (polyquaternium-1) 0,001% en ALDOX® (myristamidopropyldimethylamine) 0,0005% als conserveringsmiddelen.

Fabrikant
Alcon Laboratories Inc.