Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Biotrue 60ml Test verpakking

Combi Deal

Biotrue 60ml Test verpakking
Biotrue, een all in one lenzenvloeistof die is geinspireerd op de biologie van onze ogen.

Tijdelijk niet leverbaar door leverancier.
0.00 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode82168
Biotrue testverpakking, is geinspireerd op de biologie van onze ogen. Maakt gebruik van een bevochiger die van nature in het oog aanwezig is, houdt functionele proteinen in tranen actief. Biotrue maakt contactlens dragen makkelijk voor de ogen.

Kosten
Testvloeistof is gratis* indien deze wordt gecombineerd met een reguliere bestelling van een 1/2 jaar (voordeel) verpakking lenzenvloeistof van een ander merk of soort. Indien men alleen testvloeistof wenst te bestellen of testvloeistof gelijk aan hetzelfde merk of soort, dan worden er handelings kosten berekend. Testvloeistof wordt dus niet gratis geleverd in combinatie met hetzeflde product.

Voorwaarden
* U kunt slechts éénmalig van iedere soort test vloeistof 1 verpakking gratis bestellen en slechts 1 verpakking per order. De handelingskosten zijn afhankelijk van de gekozen optie zie "koop wel/geen lenzen". Bestelling van testvloeistof geldt niet als reguliere aankoop, klanten die alleen testvloeistoffen bestellen en het jaar daarop weer test vloeistoffen bestellen zonder daartussen een reguliere bestelling te hebben geplaatst worden uitgesloten van de testvloeistoffen.Bij misbruik van de voorwaarden, behouden wij ons het recht voor om uw bestelling niet in behandeling te nemen.

Vloeistoftype
Alles-in-één verzorgingssysteem voor zachte lenzen.

Verpakkingseenheid
1 x 60ml + 1 lenshouders.

Samenstelling
Hyaluronaat, sulfobetaine, poloxamine, boorzuur, boraatzout, dinatriumedetaat en natriumchloride.

Fabrikant
Bausch & Lomb Inc. Rochester, NY