Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

AOSept-plus met HydraGlyde Test verpakking

Combi Deal

AOSept-plus met HydraGlyde Test verpakking
Aosept plus met HydraGlyde voor nog meer draag comfort, deze lenzenvloeistof is een conservering vrij en voor alle typen contactlenzen.
Niet verkrijgbaar *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode178992
AOSEPT-plus met HydraGlyde niet met alleen een krachtige drievoudige reinigingsformule maar zorgt ook voor draagcomfort de hele dag lang.Dit gebruiksvriendelijk onderhoudsysteem is voor alle typen zachte contactlenzen. Reinigen, desincfecteren, neutraliseren en verwijderen van proteïnen gebeuren in één enkele stap. Na minimaal 6 uur blijft er uiteindelijk een zoutoplossing over en kunt u de lenzen onmiddelijk weer worden ingezet.

Kosten
Testvloeistof is gratis* indien deze wordt gecombineerd met een reguliere bestelling van een 1/2 jaar (voordeel) verpakking lenzenvloeistof van een ander merk of soort. Indien men alleen testvloeistof wenst te bestellen of testvloeistof gelijk aan hetzelfde merk of soort, dan worden er handelings kosten berekend. Testvloeistof wordt dus niet gratis geleverd in combinatie met hetzeflde product.

Voorwaarden
* U kunt slechts éénmalig van iedere soort test vloeistof 1 verpakking gratis bestellen en slechts 1 verpakking per order. De handelingskosten zijn afhankelijk van de gekozen optie zie "koop wel/geen lenzen". Bestelling van testvloeistof geldt niet als reguliere aankoop, klanten die alleen testvloeistoffen bestellen en het jaar daarop weer test vloeistoffen bestellen zonder daartussen een reguliere bestelling te hebben geplaatst worden uitgesloten van de testvloeistoffen.Bij misbruik van de voorwaarden, behouden wij ons het recht voor om uw bestelling niet in behandeling te nemen.

Vloeistoftype
Eén-fase waterstofperoxide verzorgingssysteem

Verpakkingseenheid
1 x 90 ml AOSept, 1 x AOCup met AODisc.

Maximale besteleenheid
1 stuks

Vloeistof samenstelling
3% waterstofperoxide, polaxamer, fosforig zuur, fosfaatbuffer, natriumchloride.

Fabrikant
Alcon