Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Saline Solution 360ml

360 ml

5054094860960
Saline Solution 360ml

Helaas stopt Coopervision (de fabrikant) met de productie van hun lenzenvloeistoffen. De Saline Solution is nog leverbaar zolang de voorraad strekt.

15.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode5054090000000
Saline Solution Zoutoplossing
Deze zoutoplossing lenzenvloeistof van Coopervision is een handige, veelzijdige en steriele oplossing, zonder conserveringsmiddelen. Het is mild voor jouw ogen en je kunt het gebruiken om je zachte lenzen af te spoelen voordat je ze op je ogen plaatst. Deze zoutoplossing van Coopervision kan ook worden gebruikt als onderdeel van een verzorgingsregime met peroxide-oplossingen voor het afspoelen van de contactlenshouder voordat je deze aan de lucht laat drogen.

Waarom Saline solution?
  • Steriele oplossing zonder conserveringsmiddelen, ideaal voor het afspoelen van contactlenzen.
  • Heeft een vergelijkbare pH als normale tranen, dus het is een milde lenzenvloeistof voor het oog.
  • Het kan ook worden gebruikt voor het oplossen van tabletten voor eiwitverwijdering.
Belangrijk
  • Contactlenzen en lenshouders mogen nooit in contact komen met water, inclusief water uit kranen en douches, omdat dit kan leiden tot een ernstige ooginfectie en verlies van gezichtsvermogen.
  • Goede handhygiëne is een cruciaal onderdeel van het dragen en verzorgen van contactlenzen en vermindert het risico op rode ogen en infectie.
  • Het wassen en drogen van je handen helpt bij het verwijderen van bacteriën en andere micro-organismen voordat je je contactlenzen aanraakt.
  • Het gebruik van zeep en water om handen te wassen, in plaats van alleen water, zorgt voor een lager besmettingsrisico van de lenshouder.

Verpakkingeenheid
1 x 360ml, ook verkrijgbaarl in 100ml.

Samenstelling
0.005% waterstofperoxide, natriumchloride, natriumfosfaat, water, geen conserveringsmiddelen.

Bruikbaar na opening:
3 maanden

Specificaties

Vloeistof voor Zachte lenzen
Fabrikant
Merk