Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

EasySept 3 x 360ml

Combi Deal

7426822153855
EasySept 3 x 360ml
EasysSept peroxide lenzenvloeistof van Bausch + Lomb is een lenzenvloeistof voor het schoonmaken en bewaren van zachte contactlenzen. Het reinigt je lenzen grondig en is tegelijkertijd zacht voor de ogen. De EasySept lenzenvloeistof is heel geschikt voor droge ogen. Een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een vloeistof zonder conserveermiddelen.>/p>
29.99 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode7391900000000
EasySept reisverpakking een peroxide contactlensvloeistof is een 1 fase peroxide systeem, geschikt voor alle zachte lenzen. De 3% waterstofperoxide vloeistof gedraagt zich als een desinfecterend middel voor alle micro-organismen en garandeert perfecte reiniging na zes uur weken. Deze vloeistof hard is voor bacteriën, zacht voor ogen en bevat GEEN conserveringsmiddel. Deze vloeistof is geschikt voor alle zachte contactlenzen inclusief silicone hydrogel.

Vloeistoftype
Een eenvoudige 1 fase peroxide systeem voor het desinfecteren van alle zachte contactlenzen. EasySept biedt een veilige desinfectie en neutralisatie voor zachte lenzen.

Verpakkingseenheid
5 x 360 ml Easysept, 5 x lenshouder met platinadisc, 1 x 355 ml Sensitive Eyes Saline solution

Vloeistof samenstelling
Steriele en gebufferde 3% waterstofperoxide met een fosforzuur stabilisator, natriumchloride en fosfaatbuffers.

Fabrikant
Bausch & Lomb Inc., Rochester, NY

Waarschuwingen
  • Gebruik altijd de bijgevoegde speciale lenshouder met neutraliserende platina disc in combinatie met EasySept peroxide contactlensvloeistof.
  • Breng ongeneutraliseerde EasySept peroxide contactlensvloeistof nooit direct in contact met het oog. De lenzen niet inzetten voordat de neutralisatie van de vloeistof volledig heeft plaatsgevonden (minimaal 6 uur).
  • Voordat de lenzen worden ingezet mogen ze niet met EasySept peroxide contactlensvloeistof worden afgespoeld. Als u de lenzen wil afspoelen, gebruik dan een steriele zoutoplossing.

Specificaties

Vloeistof voor Zachte lenzen
Fabrikant
Merk
Type lenzenvloeistof Peroxide lenzenvloeistof