Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Biotrue multi-purpose 3x300ml

Combi Deal Voordeelpack (6 maanden)

7391899845296
Biotrue multi-purpose 3x300ml
De Biotrue multi-purpose solution lenzenvloeistof is een innovatieve lenzenvloeistof die bedacht is om exact hetzelfde te werken als je ogen. Deze contactlenzen vloeistof bevat stoffen die van nature ook in je ogen voorkomen. Maar de pH-waarde is ook gelijk aan die van het traanvocht en de Biotrue multi-purpose solution lenzenvloeistof houdt de traanvocht proteonen in je ogen actief. Wat jij daarvan merkt? De Biotrue multi-purpose solution lenzenvloeistof zorgt voor een uitzonderlijk draagcomfort en het reinigt vuil en eiwit. Een unieke en innovatieve lenzenvloeistof van Bausch + Lomb.
27.99 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode7391900000000

Biotrue multi-purpose solution van Bausch and Lomb

Biotrue multi purpose solution is een lenzenvloeistof die de lenzen verzorgt, reinigt, desinfecteert en is geschikt om lenzen in te bewaren. De lenzenvloeistof is geschikt voor zachte lenzen. De lenzenvloeistof is ook los te bestellen.
Bausch and Lomb heeft na een intensieve studie naar de natuurlijke werking van het oog de Biotrue lenzenvloeistof ontwikkeld. De lenzenvloeistof reinigt uw oog op een natuurlijke werking. Hij reinigt, bevochtigd en houdt het oog gezond. Daarnaast desinfecteert de vloeistof uw lenzen. Ook geschikt voor zachte siliconen hydrogel lenzen.

De 3 innovaties van de Biotrue lenzenvloeistof

Er zijn drie bio-geonspireerde innovaties samen gebracht in de lenzenvloeistof, namelijk: De vloeistof is een natuurlijke bevochtiger voor het oog Het evenaart de pH waarde van gezonde tranen Het houdt de traan proteonen actief
Biotrue houdt uw lenzen wel 20 uur lang vochtig.

Biotrue multi-purpose solution voordeelpak

De Biotrue lenzenvloeistof is verkrijgbaar in een voordeelverpakking met 3 flesjes van 300ml. Gaat u op reis? Kies dan voor onze Biotrue flight pack . Hier zitten 2 flacons in van 60ml, 2 lenzenhouders en een zip bag.

Vloeistoftype
Alles-in-één verzorgingssysteem voor zachte lenzen.

Verpakkingseenheid
3 x 300ml + 3 lenshouders.

Samenstelling
Hyaluronaat, sulfobetaine, poloxamine, boorzuur, boraatzout, dinatriumedetaat en natriumchloride.

Fabrikant
Bausch & Lomb Inc. Rochester, NY

Specificaties

Vloeistof voor Zachte lenzen
Fabrikant
Merk
Type lenzenvloeistof alles-in-één lenzenvloeistof