Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Biotrue 100ml reisverpakking

7391899856148
Biotrue 100ml reisverpakking
De Biotrue multi-purpose solution lenzenvloeistof is een innovatieve lenzenvloeistof die bedacht is om exact hetzelfde te werken als je ogen. Deze contactlenzen vloeistof bevat stoffen die van nature ook in je ogen voorkomen. Maar de pH-waarde is ook gelijk aan die van het traanvocht en de Biotrue multi-purpose solution lenzenvloeistof houdt de traanvocht proteonen in je ogen actief. Wat jij daarvan merkt? De Biotrue multi-purpose solution lenzenvloeistof zorgt voor een uitzonderlijk draagcomfort en het reinigt vuil en eiwit. Een unieke en innovatieve lenzenvloeistof van Bausch + Lomb. Op zoek naar deze lenzenvloeistof voor op reis?
8.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode7391900000000

Biotrue multi-purpose solution Flight pack van Bausch and Lomb

Wanneer u op reis gaat, neem dan genoeg lenzenvloeistof mee. De Biotrue flight pack bevat 100ml lenzenvloeistof en 1 lenshouder. Eenvoudig om mee te nemen. De Biotrue lenzenvloeistof is geschikt voor zachte lenzen. De multi-purpose solution vloeistof verzorgt, reinigt, desinfecteert en is geschikt om uw lenzen in te bewaren.
De Biotrue lenzenvloeistof is na een intensieve studie over de natuurlijke werking van het oog ontwikkeld door Bausch and Lomb. De vloeistof reinigt, bevochtigd en houdt het oog gezond op een natuurlijke manier. Biotrue desinfecteert als een peroxide, maar is een alles in iin lenzenvloeistof. Geschikt voor zachte (siliconen hydrogel) lenzen.

De 3 innovaties van de Biotrue lenzenvloeistof

De lenzenvloeistof is geonspireerd op 3 bio innovaties: De vloeistof evenaart de pH waarde van gezonde tranen Het is een natuurlijke bevochtiger voor het oog Houdt de traan proteonen actief
Biotrue multi-purpose solution houdt uw lenzen wel 20 uur lang vochtig.

Biotrue multi-purpose solution flight pack

Onze Biotrue flight pack is zeer geschikt om mee te nemen op reis. De kleine flacons van 60ml nemen weinig ruimte in en zitten goed verpakt in een zip bag. Wil je liever grotere flacons meenemen op reis? Bekijk dan onze Biotrue lenzenvloeistof voordeelverpakking. Hierin zitten 3 flacons van 300ml.
Vloeistoftype
Alles-in-één verzorgingssysteem voor zachte lenzen, in praktische reisverpakking die mee mag als handbagage in het vliegtuig

Verpakkingeenheid
1x 100ml, 1 lenshouder

Minimale besteleenheid
1 stuks

Samenstelling
Hyaluronaat, sulfobetaine, poloxamine, boorzuur, boraatzout, dinatriumedetaat en natriumchloride.

Fabrikant
Bausch & Lomb Inc.
Rochester, NY

Specificaties

Vloeistof voor Zachte lenzen
Fabrikant
Merk
Type lenzenvloeistof alles-in-één lenzenvloeistof