Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Verzending en kostenPOSTNL verzending in geheel Nederland

Alle bestellingen op werkdagen voor 15.00 uur (indien voorradig) worden dezelfde werkdag met PostNL verzonden!

Brievenbus verpakking
Uw bestelling verzenden wij zodanig dat altijd door uw brievenbus past. Dus ook als u een dagje of langer weg bent. Super handig en gemakkelijk.

Postbezorging van Postnl
Postnl heeft nieuwe bezorgdagen en tijden, de bezorgdagen liggen hoofdzakelijk van Dinsdag t/m Zaterdag, bezorgtijden kunnen dagelijks wisselen maar altijd voor 18.00 uur. Voor meer info kijk op Post.nl

Pakketpost!
Wie kent niet de ergernis van een briefje in de bus dat er een pakje opgehaald moet worden op het postkantoor of dat de besteller het nog eens probeert in de komende dagen. En dat terwijl u misschien een hele drukke baan hebt of weinig thuis bent.

U kunt ook uw bestelling laten bezorgen op een afhaallocatie (Pakje Gemak) naar keuze bij u in de buurt of op weg naar huis.

Toch liever thuis op een tijdstip wat u past, maak dan een account aan op Postnl klik hier en ervaar het gemak van Jouw.Postnl.nl  dan kan je pakket niet alleen volgen maar:
 • Beslis zelf waar en wanneer je pakket wordt bezorgd
 • Wijzig de bezorgplaats- en tijd als je er niet bent
 • Al je pakketten in een duidelijk overzicht bij elkaar

Kosten
 • De verzendkosten binnen Nederland bedragen € 3,95 brievenbuspost en € 4,45 pakketpost bij orders onder het aankoop bedrag van € 60,00.
 • Boven het aankoop bedrag van € 60 heeft u Gratis verzending naar een afhaallocatie - Pakje Gemak in geheel Nederland van reguliere bestellingen.
 • Pakketpost met Postnl track & trace, je pakket volgen klik hier (maak een account aan bij Postnl voor meer bezorg gemak!).
 • Voor extra Postnl service worden toeslagen berekend b.v. bezorgen op huisadres, verzekerd verzenden etc.
 • Al onze prijzen in Nederland zijn inclusief BTW en wij rekenen boven € 60 GEEN verzendkosten.
 • Wel zijn er kosten voor zendingen onder rembours met UPS te weten € 25,00.
 • Wel zijn er kosten indien een bestelling door verkeerde opgave adres, pakket dat niet opgehaald wordt bij afhaallocatie of onbestelbaar is door Postnl (b.v. brievenbus vol of te klein) opnieuw verzonden dienen te worden. De kosten bedragen dan voor brievenbus post € 3,95 en voor een pakket zending € 5,95. Indien u dit niet wenst en de bestelling herroept, zullen de kosten die u had moeten maken voor het retourneren in mindering worden gebracht op het aankoop bedrag.
 • Retour zendingen naar aanleiding van een herroeping, zijn voor rekening van de klant.

Verzending Belgie

Met Postnl versturen wij uw bestellingen, Postnl Pakketservice werkt samen met de vervoers specialisten in België.
Extra service, de geadresseerde kan door de bezorgdienst ter plaatse worden gebelt ten behoeve van een snelle aflevering.
Pakketpost met Postnl track & trace, je pakket volgen klik hier (Uw telefoonnummer is bij de bezorgdienst bekend, dit voor uw bezorg gemak!).

Kosten
De verzendkosten voor Belgie bedragen € 3,95 bij orders onder het aankoop bedrag van € 60,00.
Boven het aankoop bedrag van € 60 is de verzending gratis!
Pakketpost met Postnl track & trace, je pakket volgen klik hier (maak een account aan bij Postnl voor meer bezorg gemak!).

Al onze prijzen zijn inclusief BTW.