Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Verzending en bezorging via PostNL


Vóór 15.00 uur besteld = dezelfde dag verzonden met PostNL!
Alle bestellingen die voor 15u besteld zijn worden dezelfde dag nog verzonden (indien voorradig).

Brievenbus verpakking
Uw bestelling versturen we in brievenbusdozen zodat het door de brievenbus past. In dit geval hoef je niet thuis te zijn om jouw pakketje in ontvangst te nemen. Super handig en gemakkelijk.
Let op: brievenbuspakjes als verzendkeuze zijn op eigen risico! Brievenbuspakjes hebben geen track&trace, indien een pakketje verloren geraakt kunnen wij niet verantwoordelijk gesteld worden voor mogelijke compensatie of volledige vergoeding van uw bestelling.


Postbezorging van Postnl
PostNL bezorgt jouw oogdruppels van maandag t/m zaterdag, bezorgtijden kunnen dagelijks wisselen maar altijd voor 18:00.
Heeft u liever uw pakketje op een ander moment bij u thuis, maak dan een account aan op PostNL en ervaar het gemak hiermee.

Verzending
Bij bestellingen vanaf €60 betaal je géén verzendkosten. Ligt het bedrag lager dan €60 dan zullen we €4,99 aanrekenen voor de verzending.  
Pakketpost met Postnl track & trace, je pakket volgen klik hier (maak een account aan bij Postnl voor meer bezorg gemak!).


Verzending België
Bestellingen worden verstuurd met PostNL dit met een extra kost van €4,99 of gratis bij bestellingen met een waarde van €60,00 of meer.


Kosten
  • Wanneer u een bestelling plaats met het verkeerde adres, pakket werd niet opgehaald op afhaallocatie of onbestelbaar is door PostNL (vb. brievenbus te klein of te vol) en dus opnieuw verzonden dient te worden. Om uw pakket opnieuw te versturen rekenen we €4,99 voor de verzending.
  • Retours naar aanleiding van herroeping zijn voor de rekening van de klant.
  • Wel zijn er kosten voor zendingen onder rembours met UPS te weten € 25,00.