Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Milieubewust ondernemen

In de afgelopen jaren zijn wij ons als bedrijf steeds bewuster geworden van onze bijdrage aan het milieu. Recyclebare verpakkingen, zonnepanelen voor de electra, warmtewisselaar voor de verwarming hebben aandacht gekregen. De volgende stap is het verzenden van de orders, daarom vragen wij u aandacht hiervoor. U kunt hier namelijk ook iets in betekenen.

De toename van de populariteit van online kopen zorgen ervoor dat er veel bezorgdiensten door de woonwijken rijden om hun pakketten zo snel mogelijk bij de consument af te leveren.
Dit zorgt niet alleen voor extra belasting van het milieu maar ook komt hierbij de veiligheid in de woonwijken om de hoek kijken.

De volgende stap voor ons om milieu bewuster en veiliger te ondernemen is, dat wij de GRATIS verzending voor pakketten (boven een aankoopbedrag van €60,00) voor afhaallocatie ‘s bij u onder de aandacht willen brengen. Geeft u ook om het milieu en draagt u graag een steentje bij? Gebruik dan de verzending voor afhaallocatie’s en ondersteun niet alleen het milieu maar ook de veiligheid in uw eigen woonwijk.