Voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden. Gratis verzending vanaf €50*
Voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden. Gratis verzending vanaf €50*

Vitalux Omega

Vitalux Omega

Vitalux Omega is meer dan een ‘gewoon’ voedingssupplement met Omega-3. In Vitalux Omega vindt u onder andere luteine, zeaxanthine, vitamines C en E, koper, zink en natuurlijk Omega-3 vetzuren. Bent u op zoek naar een ondersteunend voedingssupplement voor de gezondheid van uw ogen? Dan zijn de Vitalux Omega capsules wellicht iets voor u. Een verpakking telt 84 capsules, en omdat de normale dosering bestaat uit één capsule per dag, kunt u er dus 84 dagen mee doen.

Belangrijk: lees de bijsluiter

Het is iets wat veel mensen overslaan, en toch is het uitermate belangrijk: de bijsluiter lezen voor u een voedingssupplement of ander product (voor het eerst) gaat gebruiken. In de bijsluiter vindt u niet alleen handige informatie over het gebruiken van de supplementen, maar ook over de werking van de stoffen die erin zitten. Wanneer is het verstandig om het middel niet te gebruiken, en waar is het juist wél voor bedoeld? Deze achtergrondinformatie kan u helpen bij het maken van bepaalde keuzes. Zeker op het gebied van uw (oog)gezondheid is dit zeer belangrijk! Sowieso dienen voedingssupplementen gebruikt te worden als aanvulling op een gezond en gevarieerd dieet, en mogen ze niet worden gezien als een vervanging daarvan.

Het bestellen van Vitalux Omega

Vitalux Omega capsules bestelt u gemakkelijk en snel op onze website. Rechtsboven op de pagina ziet u een kortingsschema. Bestelt u niet één maar twee exemplaren, dan betaalt u uiteindelijk minder per verpakking. Wanneer uw bestelling is geplaatst, gaan wij ons inzetten om deze zo spoedig mogelijk naar u te verzenden. Heeft u intussen vragen, over ons, onze werkwijze of de producten? Bereik onze medewerkers dan via de klantenservice. Wij kunnen u altijd voorzien van antwoord en advies.