Voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden. Gratis verzending vanaf €50*
Voor 16.00 uur besteld, vandaag verzonden. Gratis verzending vanaf €50*

Hyabak Caps

Hyabak Caps bestellen

Hyabak Caps zijn voedingssupplementen die u kunt innemen als u graag iets extra’s wil doen voor uw ogen. Dit soort supplementen mogen niet gebruikt worden als vervanging voor een gezond en gevarieerd dieet, maar bevatten stoffen die u in het dagelijkse leven mogelijk wat minder of onvoldoende binnenkrijgt. Het kan dan prettig zijn om voedingssupplementen te gebruiken. Hyabak Caps bevatten onder andere Zink, vitamine E, Omega 3 en Omega 6. Bij Oogzorg-producten.nl kunt u de Hyabak Caps gemakkelijk en voordelig bestellen. Bovendien heeft u de bestelde producten al snel in huis.

Belangrijk aan de Hyabak Caps (en andere voedingssupplementen)

Net als bij medicijnen en andere producten is het bij de Hyabak Caps belangrijk dat u voor gebruik de gebruiksaanwijzing goed doorleest. Hier vindt u namelijk belangrijke informatie over doseringen, de stoffen die in het supplement aanwezig zijn en eventuele risico’s waar u mee te maken kunt krijgen. Om de gezondheid van uw ogen te bevorderen, is het belangrijk dat u het product op de juiste manier gebruikt. Heeft u vragen over (het gebruik van) de Hyabak Caps, of over de service van Oogzorg-producten.nl? Neem dan gerust even contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Service die bij u past

Bij Oogzorg-producten.nl vindt u diverse soorten voedingssupplementen die ervoor zorgen dat u bepaalde ‘goede’ stoffen wat meer binnen krijgt. Wanneer u bij ons iets bestelt, kunt u natuurlijk rekenen op de beste service. Kiest u bij het bestellen voor brievenbus-verzending? Dan halen wij de producten zorgvuldig uit de kartonnen verpakking, en plaatsen deze in een plastic sealbag. Zo kunt u zelf kiezen wat u de prettigste en voordeligste manier vindt om uw artikelen te ontvangen. Uiteraard vindt u meer informatie over bijvoorbeeld het verzenden en retourneren op de website.