Weg met droge, geïrriteerde ogen: reinig je oogleden met Blink cleansing eye-wash

Hecht jij veel waarde aan de dagelijkse reiniging van je gezicht, maar vind je het lastig om een goede oplossing te verzinnen voor je ogen? Wil je bijvoorbeeld dat je reguliere face-wash of crème niet rond of in je ogen terechtkomt, maar vind je het niet voldoende om bijvoorbeeld alleen de make-up van je oogleden te verwijderen? Dan kun je ook kiezen voor speciale eye-wash! Bij Oogzorg-producten vind je bijvoorbeeld de Blink cleansing eye-wash, speciaal ontwikkeld om je ogen op een milde, prettige manier te reinigen.

Irritaties tegengaan met natuurlijke plantextracten

Blink cleansing eye-wash is ideaal voor de verlichting van droog aanvoelende, vermoeide en geïrriteerde ogen. Hier kun je bijvoorbeeld in de winter veel last van hebben, of wanneer je veel met een beeldscherm werkt. Ook als je regelmatig in een ruimte met airconditioning zit, kunnen je ogen droog en geïrriteerd gaan aanvoelen. Blink cleansing eye-wash bevat atriumhyaluronaat, met natuurlijke plantextracten Aloë Vera en Euphrasia. Irriterende stoffen als vuil, stof en stuifmeel spoel je hier zachtjes mee weg, en je ogen voelen al snel weer fris en comfortabel aan. Je kunt deze eye-wash dagelijks gebruiken, maar lees van tevoren wel even de bijsluiter.

blink cleansing eyewash

Hoe gebruik je deze eye-wash?

Bij de Blink cleansing eye-wash is een zogeheten ‘oogbad’ meegeleverd. Dit ziet er letterlijk uit als een soort kleine badkuip. Hoe gebruik je dit oogbadje in combinatie met de eye-wash?

  1. Was je handen goed, met zeep en warm water
  2. Doe eventuele contactlenzen uit
  3. Vul het oogbadje met de aanbevolen hoeveelheid eye-wash
  4. Houd het oogbadje tegen je (gesloten) oog, zolang de bijsluiter zegt dat het moet
  5. Was na afloop het oogbadje goed af, en was daarna ook je handen weer met zeep en warm water.

Heb je vragen over de Blink cleansing eye-wash, of over het bestellen ervan? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice!