Macula Senior verminderd het risico op Macula degeneratie

b_500

Macula Senior is een voedingssupplement dat uw ogen ondersteunt voor een gezonde oogfunctie en helpt bij een goede conditie van het oog. Omdat slikken vaak een probleem vormt voor ouderen kunt u deze capsules eenvoudig openen.

Ondersteuning van een goede oogfunctie

Macula Senior van Sanmed is een aanvulling op uw voeding op basis van Zink en Luteïne. De zink in het product zorgt voor een goed gezichtsvermogen. De capsules zijn van belang voor het functioneren van het netvlies. 

Macula Senior capsules verminderen het risico op gevorderde macula degeneratie, een aandoening van het centrale gedeelte van het netvlies. Macula degeneratie wordt ook wel slijtage van het netvlies genoemd. Gelukkig zijn de Macula Senior capsules er om dit risico te verminderen!

Voordelen van Macula Senior

  • Goed voor het gezichtsvermogen
  • Helpt bij het functioneren van het netvlies
  • Ondersteunt de conditie van het oog

Hoe moet u Macula Senior gebruiken?

Omdat slikken vaak een probleem vormt voor ouderen kunt u deze capsules eenvoudig openen en oplossen in een glas water of mengen in de yoghurt.

Het gebruiken van de Macula Senior capsules gaat natuurlijk wel volgens een aanbevolen dosering.

Volwassenen nemen 2 capsules verdeeld over de dag, tijdens de maaltijd met voldoende vloeistof. De aanbevolen dosering dient niet overschreden te worden!

Wat is de samenstelling van het product Macula Senior

Macula Senior bevat Vitamince C, Vitamine E, Zink, Luteïne, Zeaxanthine en Kopersulfaat. Al deze stoffen zorgen ervoor dat uw oogconditie goed blijft en het risico op Macula degeneratie steeds meer verminderd.

Macula Senior voedingssupplementen kopen

U kunt de voedingssupplementen eenvoudig en snel uw online bestellen bij oogzorg-producten.nl.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email