EvoTears: (R)evolutionaire oogdruppels voor extreem droge ogen

evotears

Heeft u last van enorme droge ogen? De EvoTears® oogdruppels zijn dé evolutie voor het behandelen van droge ogen. Deze oogdruppel bestaat uit slechts één bestanddeel, namelijk perfluorhexyloctaan, en legt een beschermende laag over de traanfilm, waardoor verdamping van het traanvocht wordt tegengegaan.

Bijzonder goed verdraagbaar

EvoTears® bevat geen water of conserveringsmiddelen, emulgators of fosfaten, en is daardoor bijzonder goed verdraagbaar. Toch is EvoTears 6 maanden houdbaar na opening.  Een revolutionair product, want de meeste oogdruppels zijn gebaseerd op water, waardoor er langdurig vocht óp het oog achterblijft. EvoTears® verspreidt zich razendsnel over de traanfilm. Hierdoor legt EvoTears® er als het ware een nieuwe lipidenlaag op, die verdamping van het traanvocht tegengaat. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat voelen uw ogen comfortabel aan en zijn droge ogen verleden tijd.

De (r)evolutie voor het behandelen van droge ogen:

  • Vormt een beschermende laag op de traanfilm
  • Snelle verlichting van de symptomen van droge ogen
  • Langdurige werking voor tevreden patiënten*
  • Uiterst goed verdraagbaar en nauwelijks voelbaar
  • Geen conserveringsmiddelen, fosfaten en emulgators

evolutionair

EvoTears® + HyloDual, een gouden combinatie

Heeft u last van een verminderde traanproductie, dan kunt u EvoTears® combineren met een op water gebaseerde oogdruppel als Hylo-Dual. Door eerst een waterige oogdruppel voor de bevochtiging te gebruiken en daarna EvoTears®, houdt u het vocht vast en heeft u direct een ideale traanlaag.

Gratis EvoTears® uitproberen?

Maak vrijblijvend kennis met EvoTears® en bestel onze gratis testverpakking hier.

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email