Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Jeukende Ogen

Jeukende ogen

Jeukende ogen: heeft u er ook wel eens last van? Een onverklaarbare jeuk, die soms nog erger lijkt dan pijn? Wanneer u dit herkent, bent u in onze webshop op de juiste plaats. Oogzorg-producten.nl biedt u verschillende producten die de klachten bij een jeukend oog kunnen verminderen. U kunt bijvoorbeeld denken aan een oogzalf, die voorkomt dat u ‘s ochtends al wakker wordt met droge, jeukende ogen. Ook vindt u bij ons oogdruppels die de allergische reacties van onder andere hooikoorts tegengaan, waardoor het jeukende gevoel kan verminderen. Heeft u vragen over de werking onze producten? Lees dan de specifieke informatie bij het betreffende product, of stel uw vraag via onze klantenservice. Wij staan graag voor u klaar met advies en antwoord.

De vervelende klachten

Een jeukend oog zorgt voor bijzonder veel overlast. Jeuk lijkt in eerste instantie onschuldig, maar de drang om te krabben of te wrijven is moeilijk te weerstaan en wanneer u aan een jeukend oog zit, maakt u het probleem vaak alleen maar erger. Wanneer de jeuk gedurende de hele dag voor ongemak zorgt, kan het gebeuren dat u afgeleid raakt van de dingen die u moet doen en dat er stress en spanning ontstaat. Het is daarom belangrijk dat u op zoek gaat naar een middel dat voor u het beste werkt, zodat uw jeukende ogen uw dagelijkse leven niet meer in de weg zitten.

Hoe ontstaat een jeukend oog?

Soms ontstaat een jeukend oog door een allergische reactie. Dit kan hooikoorts zijn, maar ook een allergie voor bepaalde make-up, dieren of medicijnen. Naast een allergie kunnen ook stress, verkeerde voeding, te weinig traanvocht en de luchtkwaliteit van ruimtes waarin u zich bevindt (airconditioning etc.) boosdoeners zijn. Het is niet altijd gemakkelijk om de oorzaak voor jeukende ogen te vinden. Om die reden is het prettig dat er verschillende middelen bestaan die de klachten kunnen verlichten.