Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Droge Oogleden

Droge oogleden

Droge oogleden is een vervelende maar veelgehoorde klacht, die verschillende oorzaken kan hebben. Wij helpen u graag om hier iets tegen te doen! Een droog ooglid kan bijvoorbeeld door een ontsteking of eczeem veroorzaakt worden, maar het kan ook een gevolg zijn van bepaalde aspecten in de omgeving (droge lucht, airconditioning of centrale verwarming) of een allergie. Het kan soms even duren om de juiste oorzaak te achterhalen, maar gelukkig zijn er verschillende middelen te koop die de klachten kunnen verminderen. Bij Oogzorg-producten.nl vindt u onder andere prettige maskers, gels en lotion om uw oogleden mee te bevochtigen en irritatie te voorkomen.

Ook voor op het werk of onderweg

Heeft u droge oogleden, dan kunt u verschillende middelen proberen om de klachten te verlichten. Een masker bijvoorbeeld is niet alleen een manier om (warm of koud) droge oogleden te behandelen, maar kan ook nog eens onderdeel worden van een echt verwenmoment! Heeft u geen tijd voor een masker, dan vindt u in onze webshop ook gel, lotion en steriele tissues. Deze zijn snel te gebruiken en geven u dat verkoelende, verfrissende gevoel waar u naar op zoek bent als u door droge oogleden bijvoorbeeld met jeuk te maken heeft. Niet alleen zijn deze middelen thuis erg handig, maar u kunt ze bijvoorbeeld ook op het werk, op vakantie of onderweg heel goed gebruiken! Zo hoeft u nergens meer last te hebben van droge oogleden.

Wilt u snel van uw klachten af?

Als uw oogleden droog zijn, wilt u daar natuurlijk snel vanaf. U hebt misschien de neiging te gaan wrijven, wat de irritatie alleen maar zal versterken. Het is dan verstandig om op zoek te gaan naar een middel dat voor u goed helpt. Oogzorg-producten.nl biedt artikelen voor iedere portemonnee. Wij streven naar een snelle afhandeling en verzending van uw bestelling, waarbij u geen verzendkosten betaalt als u een bestelling plaatst voor 50 euro of meer. Bent u op zoek naar advies op het gebied van oogverzorging, of heeft u andere vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice.