Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Allegra neusspray duo

15 ml

8712172866781
Allegra neusspray duo
Verlicht symptomen van hooikoorts (allergische rhinitis), huisstofmijt en andere allergenen. Voorkomt allergische reacties

11.99 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode8712172866781
Op werkdagen voor 16 uur besteld = volgende dag in huis
Indicatie:
Voor de symptomatische behandeling van allergische rhinitis (van verschillende oorsprong) en preventieve behandeling van allergische symptomen.

Verpakking:
15ml spray (circa 125 verstuivingen).

Samenstelling:
Water, glycerol (2%), acaciagom, xanthaangom, allercyanidin-G (afkomstig uit extracten van Camellia sinensis bladeren, Curcuma longa, Panax ginseng en Urtica dioica wortels), essentiële olie van Citrus limonum, conserveringsmiddelen van voedselkwaliteit (natriumbenzoaat, kaliumsorbaat, citroenzuur).

Gebruiksaanwijzing:
Als ALLEGRA NEUSSPRAY DUO op het neusslijmvlies wordt aangebracht, vormt het een lichte osmotische, resistente, flexibele en absorberende barrièrefilm op het neusslijmvlies. De film fungeert als een onmiddellijke beschermende barrière tegen omgevingsallergenen en verontreinigingen, waardoor contact van allergenen met het neusoppervlak tot een minimum wordt beperkt. De positieve osmotische druk van de film trekt ook de verontreinigende stoffen aan die aanwezig zijn op het neusslijmvlies. Het reinigen van het neusoppervlak ondersteunt het herstel van slijmvliezen en de lichaamseigen verdediging. Intacte neusslijmvliezen voorkomen dat er allergenen in het lichaam kunnn binnendringen. Het gecombineerde effect van deze absorberendee, mechanische barrièrefilm om te beschermen, schoon te maken en blootstelling aan allergenen te minimaliseren biedt snelle* symptomatische verlichting. ALLERGA NEUSSPRAY DUO veroorzaakt weinig irritatie, reageert snel en mechanisch op het neusslijmvlies en wordt niet in het lichaam opgenomen. Klinische resultaten tonen significante en snelle* vermindering in neusverstopping en irritatie, en normalisatie van nasale afscheiding. ALLERGA NEUSSPRAY DUO kan preventief gebruikt worden voor verwachte blootstelling (aanbrengen ongeveer 5-15 minuten voor blootstelling) of na het begin van de allergische reactie.

* Na 1 uur 20% verlichting van verstopte neus onder 30 respondenten.

Toediening:
1 Snuit uw neus grondig voordat u het product gebruikt
2 Het flesje schudden
3 Verwijder de beschermdop
4 Druk voor het eerste gebruikt op de verstuiver totdat er een fijne nevel van het product verschijnt
5 Steek het uiteinde rechtop in één neusgat, sluit het andere neusgat met één vinger en spray het product door op de verstuiver te drukken. Herhaal hetzelfde proces in het andere neusgat.
6 Reinig het uiteinde van het flesje na elk gebruik met heet water om hygiënische redenen. Sluit het flesje af met de dop na elk gebruik.

Symptomatische behandeling:
Heeft u last van een allergische reactie, breng dan 2-3 verstuivingen aan in elk neusgat terwijl u licht inademt. Herhaal hetzelfde proces 3-4 keer per dag.

Preventieve behandeling:
Als uw allergische symptomen over zijn maar u blijft blootgesteld aan het allergeen of de irriterende stof, dan kunt u dit product als preventieve behandeling gebruiken. Breng 2-3 verstuivingen aan in elk neusgat, bij voorkeur 5-15 minuten voordat u blootgesteld wordt aan de allergene stof of voordat u de allergene omgeving binnengaat. Herhaal hetzelfde proces 2-3 keer per dag.

Voorzorgsmaatregelen:
Lees de gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voor gebruik en volg de instructies.

De verpakking (inclusief het flesje) kan na gebruik worden weggegooid als huishoudelijk afval.