Home Producten Zoeken Inloggen Winkelwagen

Macula Senior

Macula Senior

Macula Senior capsules zijn voedingssupplementen die gebaseerd zijn op de AREDS studie. Dit wetenschappelijke onderzoek concentreerde zich op de ontwikkeling van slechter zien bij veroudering van zowel mannen als vrouwen. Macula Senior wordt gemaakt volgens de AREDS 2 formule, waarbij enkele belangrijke aanpassingen zijn gedaan. De combinatie van belangrijke mineralen, vitamines en 2 stoffen die zich bevinden in een gezonde macula. Let er wel op dat voedingssupplementen nooit een vervanging mogen zijn van een gezond en gevarieerd dieet, en dat u ze dus altijd moet zien als een aanvulling op uw dagelijkse voedingspatroon.

Wat is macula degeneratie?

Macula degeneratie (ook wel MD) houdt eigenlijk in dat de centrale gele vlek op het netvlies is aangetast. Deze gele vlek heeft de hoogste concentratie pigmenten, en is daarmee heel belangrijk voor uw gezichtsvermogen. De meest voorkomende vorm van MD is de leeftijdsgebonden vorm, die veelal opduikt na het vijftigste levensjaar.

Het prettige aan Macula Senior is dat u zelf kunt kiezen hoe u het supplement inneemt. In principe zijn het gewoon capsules, maar u kunt de capsules ook eenvoudig openmaken en het poeder mengen met yoghurt of pap. Dit is vooral heel fijn als u moeite heeft met het innemen van capsules, of als u zo min mogelijk wil merken van het innemen van de capsules. De Macula Senior capsules bevatten geen beta-caroteen meer, maar een combinatie van luteïne en zeaxantine.

Kies uit twee verpakkingen

Macula Senior is er in twee verpakkingen: er is een verpakking met 180 capsules (voor 3 maanden), maar u kunt ook kiezen voor de voordeelverpakking met 360 capsules. Profiteer altijd van snelle en voordelige verzending, waarbij u ook kunt kiezen voor een Postnl afhaallocatie. Zo hoeft u nooit thuis te blijven om een pakketje in ontvangst te nemen! Wilt u meer weten over de Macula Senior capsules, of over het bestellen ervan? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.